logo

Такива очи не сте виждали! Нигерийката Мир стана световноизвестна заради невероятната си красота

Такива очи не сте виждали! Нигерийката Мир стана световноизвестна заради невероятната си красота

Очите й са толкова очарователни и красиви, но са резултат от рядко заболяване, наречено централна хетерохромия

В Нигерия това момиче с невероятни очи на име Мир вече се превърна в истинска звезда. Работила е като продавачка на пазара в Лагос. Сега тя е известна в цяла Нигерия и в много други части по света благодарение на фотографа, който публикува снимките й в социалните мрежи. Момичето не е като другите. Тя има поглед, който не оставя никого безразличен.

Фотографът Абимбол веднага е забелязал красивото нигерийско момиче на пазара. Тя продавала листа от тиква в Лагос. Това, което е привлякло фотографа, е бил невероятният й зелен поглед.

Най-развратните и сексапилни рокли, с които холивудските красавици промениха модната история (СНИМКИ)

Просто погледни в очите й и ще бъдеш хипнотизиран със сигурност! Те са толкова очарователни и красиви, но са резултат от рядко заболяване, наречено централна хетерохромия. Фотографът искал да заснеме момичето в серия студийни снимки, но е бил наречен подлец от другите жени на пазара. 

Моден провал: Селена Гомес си изкара гърдите в странна рокля, но втрещи всички с...

Абимбол е говорил с родителите на момичето, които не са имало нищо против. Бащата на Мир даже е бил много щастлив, че дъщеря му ще има тази уникална възможност.  Но завистливите жени на пазара не можеха да скрият ревността си и наричаха Абимбол подлец. Те казали на майката на Мир, че момичето е твърде младо и се е опитали да я убедят да не допуска този фотограф да я заведе в студиото си.

Най-шумните звездни сватби и раздели на 2018-а

Снимките, направени на пазара в Лагос обаче, но са достатъчни, за да впечатлят потребителите на интернет. Те са хипнотизирани от калейдоскопичните очи на момичето.

Ослепителните й очи имат смесица от сини, златни и зелени нюанси и в същото време изглеждат много естествено, но са в следствие на болест. Централната хетерохромия е рядко заболяване на очите, което причинява появата на няколко цвята (две или повече) във всеки ирис./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Аврора

Аврора 15.06.2019 13:49

Доста мърляво създание с рядко генетично заболяване - какво толкова се впечатляват?! Живеем в лудо време - на хубавите снимки е играл яко фотошоп ... иначе историята е банална, има къде-къде по-хубави момичета по света!

Ваня

Ваня 16.06.2019 16:23

В старите паспорти пишеше цвета на очите, най-често беше: очи пъстри. Нищо ново...

Ужас

Ужас 17.06.2019 10:18

и в болестите красота педалията и тя така

Fuk you

Fuk you 17.06.2019 19:19

Fuk you