logo

Тези неща унищожават жизнената енергия! Изхвърлете ги, преди да е твърде късно

Тези неща унищожават жизнената енергия! Изхвърлете ги, преди да е твърде късно

Ако човек има слаба енергия, връзката му с Вселената става все по-слаба и тя много трудно чува желанията му

Човешката енергия е фина структура, която се нуждае от постоянно външно презареждане. Ако нещо действа разрушително на биополето ни, то не само ни лишава от жизнената ни енергия, но и от късмета ни.

Всеки човек е свързан с центъра на изобилието на Вселената чрез специални микровълни, които излъчват тялото и душата му. Ако човек има слаба енергия, връзката му с Вселената става все по-слаба и тя много трудно чува желанията му. Късметът посещава такива хора много по-рядко.

За нищо на света не гледайте тези цветя в дома си! Те носят негативна енергия и са в състояние да прогонят всеки мъж (СНИМКИ)

Недостигът на жизнена енергия се отразява лошо и на имунитета ни - емоционален и физически. Всеки човек се нуждае от емоционална защита, за да преживее съмненията и да се бори с негативите, които му пречат да постигне желанията си. Отслабващата аура прави човека склонен към депресия и апатия, умора и лошо настроение.  

Третата опасност, която заплашва всеки, който позволи биополето му да отслабне, са лошите очи. Енергийният ви щит ще работи по-зле и е твърде вероятно да станете жертва на лоши очи. Хората със слабо биополе са силно податливи на проклятия или любовни магии.

Всеки, който иска да привлече благополучие в живота си, е добре да се отърве от източниците на опасност, които унищожават биополето му и създават негативи. Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за тях: 

Стари вещи

Тук могат да бъдат отнесени всички стари мебели, обувки и дрехи, от които отдавна не се нуждаете, но сърце не ви дава да изхвърлите. Ако в дома си имате специално място за стари вещи, това изобщо не означава, че сте защитени.

7 прости стъпки, с които да изчистиш дома си от негативна енергия

Боклуците замърсяват цялата къща, а не просто малка част от жилищното пространство. Отрицателната енергия започва да циркулира в целия апартамент, унищожавайки положителното начало на всички обитатели. Колкото повече боклуци има в къщата ви, толкова по-често хората в нея ще се карат и разболяват.

Супени съдове и огледала

Не пазете счупени чаши и чинии. Това е много опасно, защото от тях ядете и пиете, т.е. попълвате жизнените си сили. Трябва да се храните с нова, чиста и приятна посуда.

Изхвърлете тези 3 неща от дома си и ще се сдобиете с много късмет и пари

Същото важи и за огледалата. Огледалото е място за акумулиране на енергия. Счупеното огледало работи по същия начин, както купчината стари боклуци, която сте складирали на балкона.

Чужди амулети и талисмани

Като цяло чуждите вещи са много опасни. Когато купувате или разменяте дрехи или украшения, е най-добре винаги да извършвате ритуал по пречистване от чуждата енергия.

Внимание! Тези 7 неща крадат енергия и ви съсипват!

Ако въпросната вещ е била талисман, най-добре е изобщо да не я приемате, защото може да се превърне в голяма опасност дори и да не я носите върху себе си.   

Чужди снимки

Ако човекът на фотографията не живее с вас или не ви е приятен, такава снимка е в състояние да излъчва деструктивна енергия. Тук действа не толкова законът на биоенергията, колкото простата логика.

Никога не приемайте или подарявайте тези 9 неща, носят лош късмет и дори смърт!

Ако един човек не ви харесва, той автоматично ще ви пречи да живеете нормално, напомняйки за себе си дори и от една проста снимка. 

Вещи на покойник 

Всяка една вещ, която е принадлежала на човек, който вече не е сред живите, няма място в дома ви. Тя разрушава благоприятната енергия и затова е най-добре бързо да се избавите от нея! 

Увехнали цветя

Самата гледка на увехнали цветя е много потискаща и уродлива.

Тези 15 неща привличат късмета в дома ви, бързо ги намерете!

Букетите, които отдавна са изгубили нормалния си вид, носят лошо настроение, караници и лош късмет. Колкото по-дълго ги държите в дома си, толкова по-лошо ще става положението. 

Вещи, които не ви харесват

Ако в апартамента си имате вещи, които ви дразнят, натъжават или карат да съжалявате, е добре да ги изхвърлите или да ги подарите на някой. Човешкият разум трябва да е свободен и ясен и не си заслужава да се затормозява с излишни неща./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Едно към Гьотура

Едно към Гьотура 20.04.2019 17:55

Вещите на друг да се изхвърлят?!? Вие нормални ли сте..ако става въпрос за хубав компютър?