logo

Тези растение у дома привличат парите като магнит СНИМКИ

Тези растение у дома привличат парите като магнит СНИМКИ

Финансовото благополучие е само на няколко цветя разстояние

Кои не иска да има джобове, пълни с при! Някои се трудят упорито, други само мислят разни бързи схеми за забогатяване, но всички ние сме обединени от едно – искаме да имаме достатъчно пари, за да не се тревожим за настоящето и бъдещето.

Преди време от jenata.blitz.bg разкрихме кои цветове привличат парите като магнит, а редом с това стана ясно, че има няколко растения, които вършат същата работа.

Но оказа се, че цветята, които отглеждаме у дома ни гарантират, че можем да забогатеем са още доста на брой.

Експертите по Фън Шуй съветват да съхранявате определени видове растения в дома си, за да напълните джобовете с пари. Експертите смятат, че те допринасят за материалното благополучие.

Според тях безспорен фаворит е растението, известно като Гвиана кестен. То трябва да присъства в дома на всеки, които наскоро е започнал нова работа – така ще си гарантира финансов успех в новото начинание.

Гвиана кестен

Друго растение, което привлича паричния поток, се нарича закрит бамбук или Dracaena Sander. У нас то е малко популярно, а редом с това малцина знаят, че това растение носи парична енергия в къщата им.

Dracaena Sander

Ето как да се грижите за дървото на парите, за да забогатеете

Не е нужно да пренебрегвате и фикусите и теменужките, защото те също привличат парите в дома ви. Както обаче и обикновеният бръшлян. 

Красивото растение кордилина също притежава магически свойства, които задоволяват финансовите желания на всеки, които го отглежда у дома. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Кордилина

Коментирай

!?!

!?! 29.07.2020 8:25

За теменужките е вярно. Питайте Иван Костов! Но, защо ли и магнолията не е в групата на магнит за парите?