logo

Тези секси мамчета шашардисаха света с историите си! Показаха как се живее на пълни обороти (СНИМКИ)

Тези секси мамчета шашардисаха света с историите си! Показаха как се живее на пълни обороти (СНИМКИ)

Силни воля, мотивирани, енергични - тези прилагателни обикновено се използват за описване на мъжете. Но жените също се сблъскват с трудности, които никой човек дори не може да си представи.

Ние от jenata.blitz.bg се възхищаваме на силни жени и искаме да ви разкажем за няколко невероятни, красиви и феноменално вдъхновяващи жени, които имат много силен характер. При това изобщо не се притесняват от възрастта си.

Разведоха се. Купих си тениска „Току-що разведена”, а на тези на приятелките ми пишеше „Група, подпомагаща разведената”. Това са приятелите, от които всеки има нужда от живота си.

Майка ми току-що завърши медицинско училище на 44 години. Тук тя епозира пред снимката си от гимназията. Искаше да кажа на всички, че „никога не е късно да се подобриш.

Знам, че снимката ми сама по себе си е е красива. Но съм безумно горда, че най-накрая събрах смелост и увереност, за да нося изрязан бикини, вместо да крия белега си.

Една от най-добрите ми приятели току-що стана втората жена, която някога е спечелила Световната купа за улов на риба меч. Тя прибра печалба от 561 600 долара за улова си.

24-годишна самотна майка завърши Харвардското юридическо училище. Тя се изправи на сцената, за да вземе дипломата си, носейки дъщеря си.

Майка ми е на 44 години и се наслаждава на живота си.

Майка ми се разведе с баща ми, който постоянно й изневеряваше. Сега живее в Кабо с нов мъж, който дава всичко за нея.

Престанах да се тревожа и притеснявам прекалено много и животът стана от само себе си толкова по-добър. / jenata.blitz.bg


Коментирай