logo

Това са най-лъжливите зодии, никога не им вярвайте

Това са най-лъжливите зодии, никога не им вярвайте

Добре е да си имате едно наум, ако имате някой близък в живота си, който да е представител именно на тях

Ще ви разкрием тайната кои от всички знаци на зодиака не заслужават вашето доверие. Надяваме се да не попадате в този списък.

Зодиите, които ще се къпят в пари това лято

Според астролозите има три зодиакални знака, които лъжат много по-често от всички останали. С тях трябва да се внимава много и никога да не им се доверяваме напълно. Тези хора са просто родени лъжци и могат да ви въртят на малкия си пръст буквално.

Добре е да си имате едно наум, ако имате някой близък в живота си, който да е представител именно на някои от долуизброените знаци.

Къде без тях? Близнаци, разбира се! Представителите на този знак лъжат много често и още по-често издават тайните на другите.

4 зодии ще срещнат любовта през лятото

За съжаление те дори не се срамуват от действията си. Те са идеални манипулатори. Могат да ви предадат във всеки един момент и дори не се замислят за последствията, а прехвърлят отговорността върху вас. Най-лошото е, че никога няма да разберете дали тези хора ви казват истината или ви лъжат.

Понякога лъжат толкова умело, че хората грам не осъзнават, че в чутото няма нищо вярно. Ако един Близнак реши да ви излъже съзнателно, абсолютно никога няма да успеете да го хванете.

Везните са сред най-егоистичните знаци. Изключително трудно трябва да се доверявате на подобни хора. Те са близо до вас, докато им е удобно.

Готови са да пазят нечии тайни толкова дълго, колкото просто на тях сте им необходими. Ако настъпи преломен момент, то те ще се отърват от тайните ви, споделяйки ги на когото преценят.

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

Хората от този знак поддържат добри отношения с всички. Съмнително е кога един човек се опитва да угажда на всички. Видимо е, че иска да извлича полза от това, но явно работата не му е съвсем чиста.

Овните са приятни за разговор, стига наистина да ги интересувате. Усещането за полезност им допада. Хората от този знак са много целенасочени и непоколебими. С тях обаче не се общува кой знае колко лесно, ако нямат желание за това.

Голяма част от живота им се върти около работата и обикновено общуването им с останалите също е главно заради това нещо.

Представителите на тези зодии ще доживеят до дълбоки старини! Същото не може да се каже за...

Много често Овните могат да скрият информация от другите, защото са на мнение, че те трябва да са най-информирани и да знаят най-много, като това би им помогнало при определени ситуации.

Овенът вярва само и единствено на най-близките си роднини и семейство. Овните обикновено имат малко приятели. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

valentinka

valentinka 26.07.2020 17:41

Незнам как ги измисляме и определяте зодиите, но всеки път се чудя защо ги чета. Толкова глупости никога не съм срещала. Само запълване на ужжжж, информация.

Ivan

Ivan 26.07.2020 18:19

Абсолютно точно казано!

bongo82

bongo82 26.07.2020 19:38

Не съм съгласен за везни и до някаква степен и овен!!! За "близнаци" е ясно, но в тази класация "стрелец" трябва да присъства задължително! Обичат да послъгват и то доста, но не им се отдава, много често ги хващат.

Теди

Теди 26.07.2020 21:21

Аз съм Везни но имам само един приятел .И това което са писали е невярно.Всичко което ми е споделил още преди 40 години(защото се познаваме от 6 годишни)още си го знаем аз и той.Така че Везните особено аз не сме това което за написали.Сори.

Бичето

Бичето 26.07.2020 22:52

Само коври и милиционери в тази България!!!!

Спонджбоб

Спонджбоб 27.07.2020 0:19

Извинявам се най-големите лъжци в хороскопа са Скорпионите!

Макс

Макс 27.07.2020 16:43

Тези качества не зависят от зодията,нямат нищо общо,това са измислици

Ачо

Ачо 27.07.2020 20:14

Девите и лъвовете са най големите лъжци и манипулатори.

вервайте ми

вервайте ми 27.07.2020 20:58

по лъжлво от дебела жена няма

АЛЕНА

АЛЕНА 28.07.2020 11:07

Само да попитам, Борисов не е ли зодия Близнаци? Веднага да си поправите коментара, БЛИЦ!