logo

Тя нахлузи презерватив на крака си, а причината е смайваща ВИДЕО 18+

Тя нахлузи презерватив на крака си, а причината е смайваща ВИДЕО 18+

Уникалното видео буквално подпали TikTok и масово започна да се споделя и коментира

Всички знаем колко е важно по време на секс да използваме презерватив. Е, ако планираме бебе, то той разбира се е излишен.

За съжаление дори и днес, знаейки рисковете от болестите, предавани по полов път, много хора – най-вече подрастващите, които тепърва започват сексуалния си живот, отказват да използват презерватив.

Мъжете отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса

В повечето случаи „вина“ за това имат мъжете. „Членът ми е прекалено голям и не мога да сложа презерватив“; „Много ми е дебел – няма да влезе“; „Усещането с него е кофти!“; „Ще се изхлузи“  - това са само малка част от оправданията, които представителите на силния пол могат да измисля само и само да не използват презерватив.

Е, именно в тяхна чест се появи TikTok видео, което буквално взриви социалните мрежи. На него се вижда как мадама „обува“ презерватив на крака си“.

8 грешки, които правим след секс

„Взех първият презерватив, който намерих в магазина. Не бе на специална марка, не бе и специален – оребрен, тънък, за големи членове и т.н.

Дори и лубрикант не използвах, а го разгънах почти до коляното ми“, казва момичето.

„И какво излиза – и най-обикновеният презерватив е достатъчно голям, че да побере и слонски член, ако трябва“, шегува се тя.

Жената обаче обръща специално внимание, че не трябва да си намираме оправдание за това да не използваме презервативи, а да защитаваме себе си и партньора ни.

Правете секс без презерватив - полезно е!

„Практикувайте безопасен секс – той е най-приятен“, допълва тя.

Видеото й масово започна да се споделя из социалните мрежи и буквално ги подпали. Разбира се има и стотици коментари, които одобряват оригиналния й начин да насърчава безопасния секс. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

@theel_inloser

What a fancy thigh high, right? That’s all

♬ Condom On Your Tongue - Marvin Sease