logo

Удрят ни ретрограден Меркурий и затъмнение, тези зодии ще си изпатят най-много

Удрят ни ретрограден Меркурий и затъмнение, тези зодии ще си изпатят най-много

Катастрофи, скандали и връщане на хора от миналото ни очакват през идните дни, съобщават астролози

Вторият ретрограден Меркурий за годината е вече в ход. Опасният астрологичен период ще продължи от 18 юни до 12 юли и ще внесе хаос в транспорта, търговията, комуникациите и личните отношения, обществения живот, пише "Монитор".

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

Ефектът сега ще се усили като през мегафон заради слънчевото затъмнение на 21 юни, което ще се случи в същия знак на ретроградността - Рак.

Първата планета ще плува на обратно по хоризонта в чувствителния знак Рак. Той е с водна природа, поради което хората ще станат по-сензитивни, раними и лесно обидчиви.

Очаква се ураган от емоции. Освен това във фокуса ни да попаднат „лунни теми“ като семейство, сигурност, изхранване, грижа, майчинство, а в обществен план – народната любов.

Представителите на тези зодии ще доживеят до дълбоки старини! Същото не може да се каже за...

Зодии

Очаква се кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог да почувстват най-силно въздействието ретроградността. В същото време другите водни знаци Скорпион и Риби ще го усетят по леко.

Другите дежурни заподозрени, които обикновено търпят несгоди, като бурни промени, инциденти или скандали са знаците под управлението на първата планета – Близнаци и Дева (или хора с асцендент с тези знаци).

Не случайно премиерът Бойко Борисов, който е зодия Близанци, точно сега стана жертва на компроматна атака.

4 зодии ще срещнат любовта през лятото

Съвети

Ретроградност се нарича периодът, в който първата планета обръща своя ход и тръгва обратно на видимото си движение по хоризонта. Тези дни не са благоприятни за сключване на важни договори (включително и брачни), за покупка на битова и офис техника, за покупка на автомобил и други големи капиталовложения.

Астролози съветват да бъдем внимателни за документацията и личната си информация.

Възможни са кражба или загуба на лични документи, ключове, пътнически багаж, куриерски и пощенски пратки, повреда или други проблеми с автомобила, проблеми с транспортни или друг вид билети, повреда в телефона или компютъра, хакерски атаки и т.н.

Тези зодии са неподвластни на времето и не знаят що е старост!

Тома Неверни

Дори хората, която не вярват в астрологията, са склонни да станат по-малко скептици заради различен тип обърквания в личния живот или работата им. Все още няма единно рационално обяснение защо ретроградният Меркурий влияе толкова на живота ни.

Една теория гласи, че планетата е бърза, енергията й се насочва от слънцето много фокусирано и така електромагнетизмът й достига до Земята. Счита се, че обратният ход на първата планета влияе на мозъчни центрове, отговарящи за нашата интелигентност, ориентация, сръчност.

Ето защо хората стават по-разсеяни, по-често допускат грешки в писане, общуване, спорт, работа, особено ако се изисква някакъв алгоритъм и проява на сръчност. . Наблюдения на хиляди години са показали още, че Меркурий отговаря за сфери като комуникация, търговия, технологии и кратки пътувания – всичко, на което разчитаме в ежедневния си живот.

Доста бижутери точно сега, например, избягват да обработват скъпи диаманти, тъй като са установили че при Ретро Меркурий объркванията са доста по-чести от обичайното.

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

Катастрофи

В сферата на транспорта изобилстват зрелищни катастрофи, задръствания. Меркурий се свързва още с младите хора, заради което родителите трябва да бъдат особено бдителни за сигурността на децата си.

Бог Меркурий в миналото е рисуван с лечителски Кадуцей. Ето защо той има отношения към медицината и диагнозите. Там освен обърквания или бум на зарази може да се очакват и някакви стачки, недоволства заради натрупани проблеми в сектора.

Специалистът

Астрологът Марги Паскалева коментира, че Ретроградният Меркурий ще бъде подсилен от Слънчевото затъмнение на 21 юни, което ще се случи именно в знака Рак.

„В самото затъмнение Марс и Нептун са все още в Риби, Марс е в 26 градус и по орбис образува квадратура със затъмнението. Така че този съвпад касае много инфекциите и психическото състояние на хората”, предупреждава топастроложката.

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

Стари приятели

При ретрограден Меркурий човек може да се върне към всичко старо недовършено - книга, картина, дипломна работа и всичко друго, свързано с придобиване на знания и умения, започнато на по-ранен етап.

Периодът е благоприятен още за анализ на минали действия и събития, връщанe на стари заеми. Обикновено срещаме и стари приятели, съученици или бивши колеги.

Така че, ретроградният Меркурий си има и положителните страни. Според астрологията само хората, които са родените с ретрограден Меркурий в хороскопа си, ще се чувстват в „свои води“./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ПРОСВЕТЕН

ПРОСВЕТЕН 21.06.2020 8:03

Наивно съчинение с астрологични мотиви, изсмукано от пръстите. Нищо по-хубаво няма от Меркурий описващ на небето ласообразно движение. Движението на планетата е оптическа измама.