logo

Уникален тест: Формата на пъпа ви разкрива колко години ще живеете!

Уникален тест: Формата на пъпа ви разкрива колко години ще живеете!

Знаете ли, че пъпа е един от първите белези на човешкото тяло? Той може да разкаже страшно много за характера ви и за това какво ви очаква.

Не подценявайте този тест, а бързо намерете на кое пъпче от картинката най-много прилича вашето и прочетете какво точно значи това.

Точният резултат на теста определено ще ви изненада приятно и ще откриете точно колко години ще живеете. Не губете време, а действайте!

1. Проникващ пъп

Най-вероятно вие ще живеете 72 години.
Вие сте позитивни и имате уникална харизма. Упорити и екстроверни сте. Обичате вниманието и често постигате това, което искате. Хора като вас отдават огромно значение на ценностите си и се придържат стриктно към тях.

2. Вертикален пъп

Предполагаемата продължителност на живота ви е 75 години
Ве сте уверени в себе си, много щедри и емоционално стабилни хора.

3. Дълбоко пъпче

Е, вашето пъпче ви прогнозира, че ще живеете 81 години.
Вие сте скромни и добре балансирани. Понякога сте срамежливи, но винаги безкрайно сърдечни. Хора като вас разказват рядко на семейството и приятелите си за неуспехите, а преживяват всичко сами

4. Хоризонтален пъп

Най-вероятно вие ще живеете до 68-годишна възраст

Притежателите на тази форма на пъпа са много емоционални личности, които не са склонни често да се доверяват на останалите. Ако обаче някой е важен за тях, те са способни на всичко за него. Отнасят се към хората така, както те самите искат да получават като отношение.

5. Овално пъпче

Най-вероятно вие ще живеете около 65 години

Вие сте хиперактивни и сте много чувствителни. Сериозни сте щом става въпрос за бизнес. Когато страдате се криете от останалите, докато не превъзмогнете всичко. Търпеливи сте.

6. Пъпче с плътна кожа отгоре и не особено дълбоко

Вие ще доживеете 70 години

Тази форма на пъпа обикновено притежават весели хора, които обаче са склонни към резки промени в настроението и свръхемоционалност./jenata.blitz.bg

Коментирай

ИВАНЧО ТРЕТОКЛАСНИК

ИВАНЧО ТРЕТОКЛАСНИК 10.10.2018 12:30

ОЧАКВАМ ДА НИ ПРЕДЛОЖИТЕ ТЕСТ ОСВЕН ПО ФОРМАТА НА ПЪПА ДА СЕ ГАДАЕ КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ЖИВЕЕ ЧОВЕК НО И НАЙ-НОВИЯ ТЕСТ ЗА ГАДАЕНЕ ПО АНАЛНОТО ОТВЕРСТИЕ. ТО НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ ПРЕДСКАЖЕ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ЖИВОТА.