logo

Уникален тест от 1978 година разкрива коя професия е най-подходяща за вас!

Уникален тест от 1978 година разкрива коя професия е най-подходяща за вас!

Сигурни ли сте, че сте заложили на правилната професия? Дали пък случайно не вършите нещо, което реално не ви прави щастлив? Ако това е така, то значи нещата не са добре и трябва сериозно да се замислите. Важно е да намерите мяст, където ще се чувствате добре от това, с което се занимавате. За целта трябва да разберете какво е призванието ви. Предлагаме ви тест, който ще ви помогне да разберете в коя посока се движите.

Тестът е разработен от американския психолог Сузан Делингер още през 1978 година. Той е много прост, но и много ефективен. Погледнете внимателно фигурите и изберете тази, която според вас би ви паснала най-добре. 

Ако сте избрали кръг

От голямо значение за вас са взаимоотношенията. Важно е да се чувствате щастливи във вашата среда. Възприемате болката на другите като своя.

Искате да може да общувате и да споделяте с колегите си. 

Вие сте квалифицирани за професиите актьор, домакиня, търговец, учител, историк, собственик на ресторант.

Ако изберете квадрат

Вие сте истински работохолик. Търпението, методичността и последователността са вашите най-добри качества по време на работа. Обръщате много внимание на детайлите

Вие сте по-активни в лявото полукълбо на мозъка, което е отговорно за логичното мислене. Затова слушате повече разума и не обръщате много внимание на интуицията си.

Идеална за вас ще бъде професията на счетоводител, програмист, банков служител, лекар, инженер, строител, шофьор, търговец.

Ако изберете триъгълник

Вие сте отличен мениджър. Поглъщате нова информация като гъба и незабавно я анализирате.

Вашите умения ви дават увереност. Имате желание да се развивате. Нетърпеливи сте и имате високо самочувствие. Тези неща могат да бъдат пречка за вас по пътя към постигането на високи цели.

Идеални професии: дизайнер, икономист, архитект, адвокат, управител, военен, политик.

Ако сте избрали правоъгълник

Често търсите себе си и понякога опитвате да седнете на два стола. Трябва да се научите да поемате рискове и да правите само това, което наистина ви харесва.

Най-добрите професии могат да бъдат: аниматор, началник отдел, предприемач.

Ако сте избрали зигзаг

Вие сте творческа личност. Можете да погледнете човек например от няколко гледни точки и да видите вътрешната му красота. В същото време ​​сте доста неспокойни и буйни. Следователно ви е трудно и скучно да работите на едно място за дълго време.

Професии, в които най-добре ще се реализирате: интериорен дизайнер, музикант, художник, изобретател, промоутър, изследовател./jenata/blitz.bg

Коментирай