logo

Внимание, ето как да разпознаем изнасилвачите и побойниците

Внимание, ето как да разпознаем изнасилвачите и побойниците

Мъжете, които прибягват до насилие над нежния пол, имат характерни черти във външния вид, категоричен е проф. Борис Хигир

За съжаление в последно време все повече жени стават жертви на насилие. Посегателството върху тях може да бъде и у дома – психически и физически тормоз, но също така това зверство може да бъде извършено от някой напълно непознат мъж в някоя тъмна уличка.

По данни на МВР изнасилванията и побойте също държат голям процент в престъпленията срещу жените.

В помощ на всички дами психологът професор Борис Хигир обясни как да разпознаем насилника.

„Опасният мъж, който е склонен да посегне на жена, може да бъда разпознат много лесно. Истината е, че той може напълно да „замаскира“ характера си и да заблуди всяка жена, но външният му вид го издава“, категоричен е проф. Хигир.

Той посочи кои точно физиологически черти издават насилника.

Според специалиста физиономичните данни на такива хора обикновено се разделят на два вида - изхвърлящи и отрицателни.

„Насилникът на жени ще има счупен нос (като нищо дори на две места). Също така се наблюдава дисекция на веждите му, ушите му пък са притиснати назад към главата – това са все характерни черти на маниаци, които изнасилват жени. 

Те също така имат много голяма и широка челюст. Ръцете им пък са малки, пръстите са здрави, но ръцете им са не дълги. Пръстите им са здрави, като на щангисти, за да могат да удушат плячката си. 

Могат да атакуват отзад, да удушат и след това да изнасилят жертвата си. Подобна е атаката и при домашното насилие.

Те обаче се страхуват от няколко неща – от живите им жертви, които евентуално може да проговорят за зверствата, на които са подлагани“, разкри проф. Борис Хигир. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

БайБах

БайБах 06.04.2021 13:15

много тъпа статия

дидо

дидо 06.04.2021 13:19

агати тъпнята

Глупости

Глупости 06.04.2021 19:21

Тоя доктор изперкал. Едва ли ще откриете изнасилвач по ушите му. По скоро проверете дали има крими досие. Ако пък е лежал в затвора, го употребете за една нощ и го изхвърлете на боклука където му е мястото.

pbdan

pbdan 07.04.2021 18:44

Просто им дайте снимките и имената. Какво пречи в сайта на МВР да има галерия със снимки на доказани престъпници и ако видиш някой съмнителен да провериш. А то от статиите които четем за жертвите се казва почти всичко а за престъпника - нищо.