logo

Жените с тези имена имат непоносим характер

Жените с тези имена имат непоносим характер

Понякога просто искате да избягате от тях и да не ги погледнете никога повече

Има жени, които са просто непоносими, а според учени, това има общо с името й. Абсолютно естествено, няма как като чуеш определено име да сложиш моментално клеймо на човек само заради името му, но пък винаги може да си имаш едно наум.

3 зодии ще срещнат любовта през декември

Често трудната природа на представителките на нежния пол не се поддава на обяснение.

Реномирани психолози, използвайки статистика, установиха, че всичко може да зависи до голяма степен от името на една жена и именно то да я обрича на това й поведение.

Ето и дамите с кои имена могат да са направо непоносими:

Тлъсти пари, луд късмет и много щастие за 4 зодии през 2022 г.

Виктория

Момичетата с това име често прикриват грубостта си с лозунги за прямота и честност. Викториите принципно обожават гръмките думи и сякаш прекарват целия си живот на сцена пред многохилядна публика. В техния свят има само едно правилно мнение – тяхното собствено и, ако някой не е съгласен, то тогава има огромен скандал.

Кристина

Тези жени винаги знаят всичко по-добре от останалите и не толерират по никакъв начин мнението на околните. Тези дами обожават да споделят мнението си, дори и никой да не им го е поискал. Те са истински всезнайки и именно това все ги вкарва в конфликти, които не стихват дълго време, защото не са способни да отстъпят. Жените с това име са и много докачливи.

Светлана

Тези дами са злопаметни и това ги прави трудни за общуване. Те помнят абсолютно всеки ваш грях, дори и най-малкия, който може да е станал по времето на Големия взрив. Тези жени отмъщават за всяка обида с огромно усърдие и затова около тях често се създава вакуум. Светланите жадуват за внимание и често влизат в конфликти с други жени, защото флиртуват уж неволно с мъжете им.

Джулия

Тези жени не са склонни да прощават обиди. Няма да забравят нищо и даже обратното – ще ви отмъстят в най-лошия възможен момент. Такива жени са много груби към другите. Не са свикнали да се сдържат, както с близките си хора, така и с тези, които не са в обкръжението им. След скандал не се чувстват виновни за нищо, което са казали или направили.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!