logo

Женските имена, които са обречени на бедност

Женските имена, които са обречени на бедност

Понякога вярата в силата му може да помогне на човек или обратното – да му попречи да постигне успех

Много хора вярват, че името на човек може да определи съдбата му. Въпреки че много зависи от възпитанието, средата в която израстваме, обстоятелствата и още много десетки фактори.

Говорейки за имена, то от jenata.blitz.bg държим да припомним, че преди време ви разкрихме как се казват жените, които са обречени да бъдат богати.

Други пък жени с конкретни имена се оказаха истински красавици, които пленяват всеки.

Но поговорихме и за мъжете. Преди време от jenata.blitz.bg ви дадохме списък с имената на мъжете под чехъл.

Понякога вярата в силата на името може да помогне на човек или обратното – да му попречи да постигне успех.

В следващите редове ще ви разкрием кои имена носят жените, които са обречени на бедност.

Милена

Това е красиво име със славянски произход. Превежда се „скъпа“. Опитвайки се да е добра към всеки и за всеки, дамата, която носи името Милена, може да забрави за собствените си интереси. Не се страхувайте да защитите своята гледна точка.

Излезте от зоната си на комфорт и просто се научете да казвате „не“. Не забравяйте, че няма как един човек да се хареса на всеки и да е удобен на всеки.

Кирила

От древногръцки „Кира“ значи „любовница“. Това означава, че името има голям потенциал, но неудържимостта и упоритостта могат да изиграят лоша шега на тези представителки на нежния пол.

За да ограничите лошите черти на нрава си, трябва да се научите да сте по-меки в комуникацията си с хората. Понякога е много по-изгодно и се стига много по-далеч с блага приказка, отколкото със скандал.  

Елвира

Дамите, които носят това име, имат желание всичко в този живот да е справедливо. Те лесно се измъкват от конфликти, но и още по-лесно ги създават. Способни са да стигнат до края, за да докажат, че са прави. Това им пречи да изградят стабилни и здраво дългосрочни отношения с колегите и шефовете си. Това от своя страна води до финансови затруднения.

Научете се да сте по-диалогични и да търсите компромиси. Добре би било да не работите затворени в офис зад бюро по цял ден, а да имате възможност да излизате сред природата.

Коментирай

Гого

Гого 13.05.2020 14:57

А Елвира Георгиева, нашата естрадна певица, защо е потънала в рядко богатство, т.е много е Богата?