logo

Зловещо хоби пази кралица Елизабет да не умре от скука и да не ядосва родата

Зловещо хоби пази кралица Елизабет да не умре от скука и да не ядосва родата

За британската кралица лятото започва, когато си стегне багажа и се отправи към Шотландия

За британската кралица Елизабет Втора лятото започва, когато си стегне багажа (е, някой друг ѝ го стяга) и се отправи към Шотландия за годишната си ваканция. Монархът прекарва първата седмица по различни ангажименти, а след това отива към имението Балморал, собственост на кралското семейство, съобщава „Мирър“.

Там към нея се присъединяват други кралски особи като сина ѝ Чарлз, съпругата ми Камила с трите си деца, Хари и Меган, които се появяват по различно време през лятото.

Меган Маркъл и принц Хари тъпчат поредна традиция, кралицата в шок!

Но според източник от кралското семейство, на моменти всичко това може да бъде ужасно скучно и затова кралицата с годината си е създала едно изключително необичайно хоби.

Огромното имение е станало дом на колония от кафяви прилепчета, които живеят там от 30 години. Те са защитен вид, което означава, че няма как да се отървете от тях. Кралицата, обаче, изглежда има голям интерес към тях.

Кралският експерт Адам Хеликър разказа пред „Сън“, че кралицата много обичала да наблюдава прилепите и дори се опитвала да ги лови с мрежи. „Преди тя ги ловеше с мрежи, но сега вече не го прави. Казаха ми, че сега кралицата само вика одобрително и наблюдава процеса. Прилича повече на шоу, което правят от персонала. Това е само едно от нещата, които правят, за да не се отегчат до смърт“, разказва той.

„Въпреки че работниците биха предпочели да не са там, смятам, че може да се каже, че след конете и кучетата порода корги прилепите са нейните по-малко известни, трети най-любими животни“, добавя той.

Ако някой от прилепите все пак е заловен, то той се пуска на свобода в природата.

През лятната си ваканция кралицата също така обича да язди коне и да кара джипа си „Рейндж Роувър“ по пресечения терен.

Кои са 7-те най-богати жени в света (ГАЛЕРИЯ)

Обикновено тя посещава събора в Бремар, където често я засичат да се смее на забавни състезания като хвърляне на дънери, дърпане на въже и подскачане с чували.

Иначе кралските особи обичат да канят близки и приятели през лятото за неофициални събития като барбекюта, балове, разходки сред природата и пикници.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай