logo

18+ признания: Какво мислят мъжете, виждайки гола жена за пръв път

18+ признания: Какво мислят мъжете, виждайки гола жена за пръв път

Оказа се, че много мъже като цяло имат доста странни представи за тялото на противоположния пол

Не е тайна, че когато млад мъж види за първи път голо женско тяло, той може да бъде объркан. Но не ни ли е интересно какво точно си мисли?

Един от потребителите на Reddit зададе въпроса: какво чувстваха или си помислиха мъжете, когато за първи път видяха гола жена? Отговорите са доста интересни, някои дори скандални.

Ученичка претърпя около 100 операции, за да придобие лице на кукла

"Срамните устни, въпреки името им, не бяха като устните на лицето. Мислех, че жените могат да ги движат", пише Gahrmengast.

„Като дете мислех, че са изцяло отпред. Винаги съм се притеснявал, че ерекцията ми няма да бъде перпендикулярна на тялото ми“,  добавя DocSaysItsDainBramuj.

Оказа се, че много мъже като цяло имат доста странни представи за женското тяло.

„Бях изненадан колко невероятно мека и топла беше кожата й“, пише AnotherRichard827379.

„Гърдите бяха много по-разкошни, отколкото си мечтаех“, отговори JKnott1.

Майка на 3 деца умря след операция за "бразилско дупе" дни след рождения й ден

"Загубих девствеността си с момиче, чиито гърди изглеждаха с еднакъв размер, когато беше с дрехи. Когато се съблече, се оказа, че все пак едната е по-голяма от другата. Въпреки че не е толкова забележимо, ако не се вгледате внимателно ... всички момичета, с които съм бил, имат гърди с различна форма. Винаги е толкова вълнуващо да откриваш уникални неща в хората", признава A_Prostitute

"Израснах в доста консервативно семейство и дълго време не знаех за съществуването на влагалището. Бях сигурен, че жените имат гърди и пишки", пише shuppy369.

"Не знаех, че стават доста горещи, когато и те са възбудени. Не знам защо никога не ми е минавало през ума и защо никога преди не съм го чувал, но си помислих: "Уау. Наистина ме изненада", отговаря Мохоубиец.

Плейбой моделка пръсна куп пари, за да стане живо Барби и пак не може да си намери сериозно гадже (СНИМКИ 18+)

"Най-шокиращото нещо за мен беше осъзнаването, че космите на жените растат на същите места като на мъжете. Те са просто много фини и не толкова дебели. Момичетата имат коса, растяща по гърдите, корема, задните части, гърба и т.н. всички същите места като момчетата, но не се виждат", пише BlackWyvern162.

„Гърдите й мълчаха, когато ги стиснах“, пошегува се Epsonabcdefg.

"Първият път, когато видях гола жена на живо, бях изненадан колко бързо полудях. Кълна се, че персонажът Джим от American Pie е историята на моя труден тийнейджърски живот", пише Magicmeatwagon./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Арда Туран

Арда Туран 30.07.2021 22:46

Аз пък си помислих, че е много хубаво да си пъхна пръстите във вагината. Освен това като малък мислех, че жените пикаят от дупето.

Сутра

Сутра 31.07.2021 6:31

И винаги перпендикулярно към с. Устни, да не е под ъгъл.