logo

25-г. мъж се ожени за баба със 17 внуци и поиска от нея да... ВИДЕО

25-г. мъж се ожени за баба със 17 внуци и поиска от нея да... ВИДЕО

Двамата твърдят, че въпреки огромната разлика във възрастта, сексуалният им живот е фантастичен и между тях има страхотна химия

62-годишна американка и 25-годишният й съпруг отпразнуваха първата годишнина от сватбата си и шокираха мрежата с планове за бъдещето. 

Шерил и Куран отбелязаха паметната дата с видео в TikTok, което е гледано над 650 000 пъти.

@kingqurannewpage God couldn’t have made you more perfect @oliver6060 i believe we are meant to be - Use code Finisher

Двамата твърдят, че въпреки огромната разлика във възрастта, сексуалният им живот е фантастичен и между тях има страхотна химия.

Госпожа Макгрегър се запознава с бъдещия си съпруг Куран, който е по-млад от нея с цели 37 години, през 2015 г. По това време 15-годишният младеж работи в заведение за бързо хранене, на което синът на Шерил е управител.

Шок: Млад негър се загаджи с бабичка, пускат скандални ВИДЕА

Пет години по-късно двамата отново се срещат и, по думите им, осъзнават, че въпреки огромната разлика във възрастта, искат да бъдат заедно, пише Daily Star.

През юли 2021 г. младият мъж предлага брак на доста по-възрастната си любима, а на 3 септември двойката се жени на интимна церемония, която се появи и в TikTok.

@kingqurannewpage

 

original sound - King quran

След една година щастлив семеен живот, съпрузите планират да се сдобият със свое дете. Въпреки факта, че Шерил вече има седем деца и 17 внуци, двамата смятат, че сега е идеалният момент да създадат семейство и усилено търсят подходяща сурогатна майка.

87-г. жена и 47-г. й съпруг споделиха тайната на щастливия брак

"Оженихме се през септември. Минаха няколко месеца, откакто сме готови да създадем семейство. Шерил е на 62, вече има седем деца и 17 внуци, но и двамата смятаме, че заслужаваме собствени деца", казва Куран. 

"Наясно сме, че може да не живея толкова дълго, колкото е Куран, но аз имам вяра в него. Вярвам, че той може да отгледа детето ни и то много добре.

Семействата ни също много подкрепят решението ни да имаме деца. В началото се колебаеха по същите причини. Сега обаче пет от децата ми приеха идеята", споделя Шерил. 

Многобройните им последователи в TikTok са разделени на два лагера. Докато едни ги осъждат за огромната разлика във възрастта, други искрено се радват за младоженците.

55-г. мъж се загаджи с 27-годишна, всички са в шок от последвалото СНИМКИ

"Защо човек да не бъде щастлив, докато може? Възрастта няма значение?", Хората наистина трябва да спрат да ги мразят. Не знаете историята им, те изглеждат щастливи заедно, така че просто ги оставете на мира", гласят само част от коментарите в тяхна защита. 

Шерил и Куран казват, че омразата към тях в социалната мрежа се е увеличила значително, откакто любовната им история се е появила по вестниците и телевизиите. 

"Хората в социалните медии много ни мразят, казват, че излизам с баба си. Тя е по-млада от баба ми и ние не се различаваме от всяка друга двойка, любовта си е любов.

69-г. американец се ожени за 27-г. хубавица от Филипините и ето какво му се случи СНИМКИ

Получаваме много омраза, но това не ни променя. Ние знаем, че нещата, които казват за нас, не са верни и ги съжаляваме. Щастливи сме!", заявява 25-годишният американец. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!