logo

3 мъжки имена, които никога не изневеряват

3 мъжки имена, които никога не изневеряват

Името, което получаваш при раждането си, влияе на характера и поведението ти. Нека проверим дали името на един мъж може да е индикатор за вярността му.

Мъжете са различни: едни обичат да се занимават със спорт, други да ходят на лов, трети са изцяло погълнати от работата си. Но много жени са склонни да мислят, че всички представители на силния пол задължително изневеряват на половинката си. Да, голяма част от мъжете са полигамни, но има и такива, които са изключение от правилото.

Сега ще ви разкажем за най-верните мъже, които никога не изневеряват на половинките си.

Владимир

Мъжете с това име са много активни, целеустемени и склонни към различни авантюри. При това Владимир обикновено притежава безконфликтен характер, има много приятели. Владимир подхожда много внимателно към събеседниците си. Веднъж срещнал най-добрата жена, никога няма да реши да й изневери. Той ще бъде много добра глава на семейството, пример за подражание и достоен мъж за съпругата си.

Борис

Много педантичен човек, който от най-ранна възраст се стреми към реализация. Никога не се притеснява от чуждото мнение и винаги взима важните решения самостоятелно. Борис е популярен сред жените, защото е харизматичен и уверен мъж. Той се стреми да намери единствената жена, с която да изгради дом и семейство.

Георги

Това е един силен и мъжествен човек. Георги не обича да споделя личните си отношения с много хора, но с близките си е напълно открит и искрен. Винаги го приемат много добре, тъй като умее да се представи правилно. А това му помага да има нужните връзки и полезни запознанства.

Георги е прекрасен семеен човек. Истина е, че може дълго да търси своята избраница, преди да й предложи сърцето си, защото иска да се ожени само веднъж. Половинката му трябва да помни, че Георги не търпи лъжите. И ако жената до него се държи достойно, той ще й стане предан мъж, който никога няма да помисли за друга. И ще бъде идеален баща./jenata.blitz.bg

Коментирай

дамбулова

дамбулова 11.06.2018 14:20

Такъв го ядох от Георги,че ме е срам да се покажа пред хората,още му сърбам попарата

Виолета

Виолета 11.06.2018 17:21

ХА ХА ХА

Гвюдмюндур

Гвюдмюндур 12.06.2018 3:02

Ние също никога не изневеряваме

нищо лично

нищо лично 12.06.2018 4:35

Димитър,Иван и Петър също никога не изневеряват..

Ева

Ева 12.06.2018 18:47

Една Силвия точно Борис я прави луда от изневери ежедневно. Ама има кинти пича и може да си го позволи. Колко ли още братчета и сестрички ще посее...

БОГДАН ВЕЛИНСКИ

БОГДАН ВЕЛИНСКИ 13.06.2018 12:58

Брей кои ги мисри тия умнотии

Дръндрън

Дръндрън 13.06.2018 13:48

Глупости.. ..

Елеорора

Елеорора 19.06.2018 22:52

Да вярно е Георги никога не изневерява!!!