logo

3 неща, които всяка мъдра жена крие от партньора си

3 неща, които всяка мъдра жена крие от партньора си

В една връзка всеки трябва да си има ъгълче, в което да пази тайните си

Език мой, враг мой! За съжаление, много млади жени рядко се замислят над тази фраза, особено когато става въпрос за любимия. Нима е възможно една жена да има тайни от половинката си? 

Възможно е и дори е наложително! Защото има неща, които е най-добре да бъдат премълчавани. До този извод са стигнали умните жени.

С годините те са разбрали, че невинаги и не всичко трябва да бъде споделено. В една връзка всеки трябва да си има свое ъгълче, в което да пази тайните си. 

Днес от jenata.blitz.bg  ще ви разкрием какво е най-добре да спестите на половинката си, за да няма сътресения във връзката ви. 

Тайни от миналото 

Миналото е нещо много важно! Струва ли си да го криете от половинката си? Разбира се, че не, защото това е пътят към настоящето.

Въпреки това, една интелигентна жена никога няма да навлезе в подробности за миналите си предишни връзки с други мъже. Защото настоящата й половинка трябва да е убедена, че той е най-важният човек в живота й. 

Затова една мъдра жена никога не сравнява партньора си с бившите си. Това се отнася за навиците, финансовата стабилност и, разбира се, сексуалните отношения.

Дори настоящият ви партньор да поиска да споделите с него подобни неща, не бива да го правите. Думите ви завинаги ще оставят дълбока следа в душата му! 

Четири признака, че жена ви си има любовник

Не е необходимо да му споделяте и ужасни случки от миналото си. Можете да го направите, само ако сте успели напълно да преживеете ситуацията и душата ви е освободена от този труден момент. 

Семейните психолози смятат, че нежеланието да разкриете миналото си е защитна реакция, която предпазва психиката на мъжа. 

Кой издържа семейството

Трябва ли мъжът да знае колко изкарва половинката му? Умната жена "преценява" амбициите на половинката си и сама решава този въпрос. Разбира се, професионалното издигане не може и няма нужда да бъде крито, но можете да не акцентирате на него.

С финансите нещата не са толкова прости. В древни времена ролята на мъжа е била да се грижи за семейството си и да ловува, за да му осигурява прехрана.

От времето, когато по нашите земи са живеели космати млекопитаещи, са минали милиони години. Мамутите са изчезнали, разликите между половете в социалната сфера постепенно са се размили, но генетичната памет е все още жива.

Ако един мъж направи тези 10 неща, то знайте, че той е...

Реалността е такава, че понякога жената изкарва повече пари от партньора си. Но умната жена никога няма да парадира с доходите си. Тя ще инвестира наравно с мъжа си в семейния бюджет, а излишъка може да реши да похарчи за дрехи или обувки.

Въздушна възглавница

Съществува и обратната ситуация - жената не допринася с нищо към семейния бюджет, защото мъжът й има много пари. Въпреки това всеки непохарчен лев трупа "за черни дни". Умните жени на влиятелните и богати мъже знаят, че този ден може да настъпи във всеки един момент.

Позата, в която спи любимият ви, разкрива дали обича да кръшка

Сривът може да не е много страшен, но никой не знае каква следа ще остави. Затова винаги трябва да се замисляте: трябва ли половинката ви да знае за всичко? /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай