logo

3 признака, че никога няма да се омъжите

3 признака, че никога няма да се омъжите

Чудите се какъв е типичният портрет на жената, която никога няма да се омъжи? Нека да разберем заедно!

Научила се е да прави всичко сама

Неумението да се доверява на хората и да прехвърля задължения на своите близки - това е характерна черта на тези дами, които едва ли някога ще минат под венчило. А когато мъжът почувства, че не е необходим, едва ли ще остане още дълго време с такава жена. За сериозни отношения изобщо не може да се говори.

Един съвет: дори да си свикнала да бъдеш самостоятелна, позволи на своя партньор да се почувства нужен и важен.

Смята, че никой не е достоен за нея

Често срещан проблем при жените, които постигат всичко със собствени усилия. Те знаят с колко трудности са постигнали всичко и смятат себе си за нещо изключително.

Понякога обаче си струва малко да намалите самочувствието си и да започнете да оценявате хората по техните реални заслуги и постижения, а не да гледате всичко от кулата на един въображаемия си замък.

Мисли, че животът й няма да има смисъл без брак

Когато достигнат определена възраст, жените, които нямат постоянен партньор, започват да се замислят и да съжаляват за пропуснатите възможности. След това започват да се обвиняват, че всички неприятности и проблеми се дължат на неразбориите в личния им живот.

И все пак, опитът показва, че една жена може да е щастлива и без половинка, стига да е едно „цяло” със себе си. /jenata.blitz.bg 

 

Коментирай