logo

3 знака, че бракът ви е обречен

3 знака, че бракът ви е обречен

„И заживели щастливо“ понякога е реплика само в приказките

След като прозвучи сватбеният марш и се каже заветното „да“ сякаш малко хора си дават сметка, че бракът им може да свърши доста по-бързо отколкото са си представяли и в най-лошите кошмари.

Мацка качи любимия си на екстремно влакче, последва нещо шокиращо ВИДЕО

Всички младоженци естествено се надяват да живеят щастливо до края на дните си, но това не винаги е възможно и понякога си остава идеализация от приказките.

Организаторите на сватби са още по-скептични, отколкото подозирате. Те посочиха няколко признаха, които показват, че бракът ще свърши много по-бързо от предвиденото.

Жена е измислила необичаен начин да отмъсти на бившия си любовник

Младоженците са твърде влюбени един в друг

Изглежда, че силната любов е ключът към силен брак. Всичко това обаче според специалистите е грешно. Те уверяват, че според статистиката двойки, които постоянно се държат за ръце, търкат носовете си заедно, кикотят се глупаво и издават всячески привързаността си към половинката, се развеждат през първите седем години на брака.

Съпрузите не се съобразяват с интересите на другия

Организаторите на сватби казват, че пренебрегването на нуждите на половинката ви е сигурен знак, че връзката е обречена. Те дават пример с една от сватбите, които са организирали. На нея съпругът е трябвало да одобри менюто. Въпреки че гости на булката са били вегетарианци, той е отказал да добави зеленчукови ястия, съобразявайки се само със своите близки.

„Излишно е да казваме, че тази двойка се раздели няколко месеца след сватбата. Всичко това, защото мъжът не желаеше да зарадва булката  най-важния ден за нея“, казват експертите.

Когато избягват конфликтите или пък ги уреждат прекалено бурно и насилствено

Не отивайте в никоя крайност, съветват експертите. Според тях затварянето в себе си и необсъждането на проблемите може да съсипе едни отношения. Те казаха, че имат десетки такива примери през годините.

„Вторият вариант е екшъна – чупене на чинии, крясъци, писъци“, казват те и  добавят, че това е сигурен знак за раздяла. По думите им такива хора могат да се разделят дори месец след сватбата./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 22.06.2022 14:52

Ако бракът издържи седем години, значи е успешен.