logo

4 неподозирани опасности от секса на първа среща

4 неподозирани опасности от секса на първа среща

Не бързайте да се сближавате прекалено, съветват психолозите

Секс на първа среща – за някои хора това звучи абсурдно, но други са го правили и доста им допада. Именно заради това преди време от jenata.blitz.bg споделихме няколко плюсове и минуси от това горещо сексуално преживяване.

Въпреки факта, че мнозина уверено заявяват, че правилата за запознанства са се променили през последните години и че няма нищо лошо в близостта на първата среща, психолозите съветват да не бързате да се сближите много още щом видите човек от противоположния пол.

Не само това! Според експертите има точно четири неподозирани опасности от секса на първа среща

Ето кои са те:
 
Ще се привържете… няма как
Ако за един мъж сексът е възможност да се освободи от стреса и да се забавлява с жена, която харесва, то за дамите всичко е много по-сложно. 

На жената й отнема повече време, за да установи емоционална връзка с мъж и след такъв близък контакт като секс, тя несъзнателно се привързва към мъжа.

Ако мъжът изчезне след първата интимност, то жената като нищо ще изпадне в депресия и кой знае как случилото се ще се отрази на самочувствието й. 

„Тъй че дами – не бързайте да оставяте мъжа да се вмъкне в леглото ви още на първата среща, дайте на него и на себе си малко повече време“, съветват психолозите.

Не познавате този човек
Дори ако сте говорили с мъжа известно време, преди да започнете да се срещате, това не означава, че сте имали време да го изучите и опознаете. Повечето хора изобщо не са това, което знаете за тях от познати и приятели. 

Първата среща е точно това, от което се нуждаете, за да започнете лично да опознавате човека. Ключовата дума тук е начало. 

„Може би вашият потенциален партньор е женкар, за когото сте просто трофей в колекцията. Трябва ли да казвам колко скоро такъв човек ще изчезне от хоризонта ви след първата нощ?“, предупреждава известен психолог.

Заложете на това бельо за първа среща и ще го побъркате

Не знаеш какво ще си помисли един мъж за теб
„Както вече казахме, повечето хора днес имат по-просто отношение към секса, но това изобщо не означава, че даде мъж също принадлежи към тази категория. За много представители на силния пол важна роля играе времето, прекарано в опити за постигане на интимна близост. 

Колкото по-бързо жената се съгласява на секс, толкова по-малко стойност носи той на мъжа. Отново, това не винаги е така, поради което ви трябва време, за да разберете принципите и основите на ново запознанство. 

По-добре е да не бързате със секса“, категорични са психолозите.

При първа среща мъжете не гледат прическата и грима ви, а...

Клюка
„Сигурна ли си, че на един мъж може да се вярва? Кой знае, може също така да се окаже, че след първата среща с пикантен край вие ще станете главният герой в разговорите му и клюката за това колко сте дашна да плъзне. 

Най-добре е да нямате общи приятели, ако ще се отдадете на секс още на първата среща“, казват психолозите. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!