logo

4 прости трикчета, с които ще го накараш още повече да те желае

4 прости трикчета, с които ще го накараш още повече да те желае

Винаги е приятно да знаем, че мъжът, когото обичаме, тъгува по нас, когато не сме заедно. Именно това усещане ни кара да правим неща, с които да се убедим, че той наистина забелязва нашето отсъствие. 

Когато наистина си влюбен в някой, нямаш търпение да го видиш отново. Мислила си си, че ако не се виждате известно време, той ще стане още по-мил и чувствителен, когато се видите, но това не се е случило? Може би не правиш нещата както трябва, защото кратката раздялата винаги прави любовта по-силна.

Вече си изпробвала всичко, но все още не си разбрала дали наистина му липсваш? Ето какво още трябва да направиш:

Винаги използвай положителните вибрации 

Той определено няма да тъгува по теб, ако всеки път, когато сте заедно, си негативна и раздразнителна. Ако наистина искаш да му липсваш, когато сте заедно, и  двамата трябва да излъчвате положителни вибрации.

Накарай го да се смее колкото се може повече, дарявай го с усмивки, постарай се да направиш живота му по-лек. Така в момента, в който изчезнеш от живота му дори за минута, той ще почувства пустотата, която си предизвикала с отсъствието си и наистина ще започне да тъгува за теб. 

Всичко е много просто - само трябва да се превърнеш в позитивния лъч светлина в живота му! 

Позволи му да има свое лично пространство 

Колкото и много да се обичате, колкото и сериозни да са отношенията ви, трябва да поддържате и развивате своята индивидуалност. И двамата се нуждаете от малко време, което да прекарате сами със себе си.

И ако той те е помолил за малко свобода и лично пространство, в никакъв случай не трябва да му го отказваш! 

Не му се натрапвай

Когато му дадеш лично пространство, не се опитвай с всички сили да правиш така, че да тъгува по теб. Недей непрекъснато да го засипваш със съобщенията, не го тагвай за щяло и нещяло в постовете си във Фейсбук, не му пращай свои снимки! Това няма да го накара да скучае по теб! Единственият начин, по който наистина ще започнеш да му липсваш, е като изчезнеш за малко от живота му. 

Не избързвайте с нещата 

Да му дадеш всичко веднага е най-ефективния начин да го накараш да мисли, че притежава цялата власт във връзката ви. В никакъв случай не допускай тази грешка! Накарай го да привлече вниманието ти и да спечели любовта ти. Колкото по-малко му даваш, толкова повече ще иска. Просто запази баланса. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Васко

Васко 09.08.2018 12:35

Пълни глупости са това!