logo

45-г Рени шокира: Елате при мен, ако сте девственица или мъж, на който не му става! 18+

45-г Рени шокира: Елате при мен, ако сте девственица или мъж, на който не му става! 18+

Жената обяви, че работи като сурогатен сексуален партньор и помага на хората, които имат проблеми в секса

Мишел Рени от американския щат Мичиган говори за работата си като сурогатен сексуален партньор, в която, наред с други неща, тя учи хората да правят секс. 

45-годишната американка призна, че започнала да мисли за собствената си сексуалност след развода си със съпруга й. Тя започва да чете много материали за секса и женския оргазъм, а също така гледа филма „Сурогат“, който разказва как човек с увреждания на средна възраст решава да се отърве от девствеността си с помощта на секс сурогат. 

В леглото с неопитен мъж: как да направим секса невероятен СНИМКИ 18+

Рени скоро разбрала, че може да печели пари от хобито си. Първоначално тя започна да прегръща хората за пари, но бързо установила, че това не е много интересно за нея, и се премести в по-малко консервативния щат Калифорния.

"Ако сте девственица или жена, която не изпитва оргазми, както и ако сте мъж, на който не му става, то не се притеснявайте - елате при мен. Аз ще ви науча на всички тънкости в секса", зове Рени.

Жената обясни, че работи с клиенти, хетеросексуални мъже, заедно с психотерапевт. Нейните пациенти включват много девици и страдащи от еректилна дисфункция или преждевременна еякулация мъже. 

Липсата на секс води до 3 ужасни последици за здравето

Работата на Рени е да ги научи на личните граници на тялото, да им внуши умения за безопасна комуникация и да им помогне да започнат да се наслаждават на секса и сексуалните практики. 

Американката признава, че 90 процента от работата й няма нищо общо със секса и почти всички проблеми на клиентите й са причинени от психологически бариери и нагласи, а не от проблеми с гениталиите.

Според нея работата като сурогатен сексуален партньор се счита за законна в САЩ, защото клиентите й плащат не за секс услуги, а за психотерапия. Рени добави, че работи с клиенти от шест месеца до година, преди да започне да използва сексуални практики. 

Американката подчерта, че повечето хора нямат представа какво искат в леглото и всъщност не могат да кажат „не“ или „да“ на партньор. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!