logo

48-г. жена обърка настройките в Tinder и си хвана два пъти по-младо гадже

48-г. жена обърка настройките в Tinder и си хвана два пъти по-младо гадже

Разведената дама забравила да зададе предпочитанията си за възраст в приложението и неочаквано получила съвпадение с 25-годишен мъж

Жителка на Ню Йорк, САЩ, обърка настройките на Tinder и си намери любовник, който се оказа наполовина по-млад от нея. 

Изоставена пред олтара: Булка разигра сватба без жених

48-годишната Рейчъл Кодел искала да опита нещо ново след развода. „Наслаждавах се на свободата и един приятел ме убеди да си инсталирам Tinder“, казва тя. Жената забравила да зададе предпочитанията си за възраст в приложението и неочаквано получила съвпадение с 25-годишния Алекс Майкъл. Въпреки разликата във възрастта от 23 години, те веднага се харесали.

На първата среща с новия си познат Алекс взел кола назаем от родителите си. „След вечеря трябваше да се прибера, защото родителите ми не ми позволиха да взема колата цяла нощ“, каза Алекс.

Заедно двойката пътувала до Маями и Остин. По време на пътуването и двамата разбрали, че чувствата им са наистина силни. След това заживяли заедно.

В един момент обаче връзката почти се разпаднала поради факта, че Алекс си кореспондирал в социалните мрежи с други жени. Рейчъл искала да си тръгне, но любимият й признал, че е сгрешил и връзката продължила. Оттогава Алекс е изтрил Instagram и Facebook профилите си.

Не подарявайте тези сортове цветя, опасни за здравето на някои хора

Понякога двойката среща неразбиране от други хора, но това не ги притеснява. Рейчъл и Алекс съветват други хора в подобна ситуация да правят това, което им харесва и да бъдат щастливи. „Не можете да позволите на други хора да влияят на вашите решения. Имате само един живот“, каза Алекс./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Тиндера

Тиндера 17.10.2022 5:16

е електронен ебалник.

kriskayl357

kriskayl357 12.02.2023 8:32

Доста путки наебах там . супер е тиндера ..

дедо Йоцо

дедо Йоцо 30.05.2023 16:53

деца, дърт съм вече, но ми се иска и на мене... свържете ме там на тиндера да намеря някоя сгодна баба