logo

5 диви секс пози, които ще ви побъркат от удоволствие (СНИМКИ 18+)

5 диви секс пози, които ще ви побъркат от удоволствие (СНИМКИ 18+)

Няма жена, че и мъж, които да не обичат разнообразието в секса. Ако вие сте от „търсачите” на силни усещания, то сега ще ви предложим пет диви секс пози, които задължително трябва да пробвате и които гарантирано ще нагорещят страстите в леглото.

Е, ето ги и тях:

1.    Седяща 69


Мъжът сяда на леглото (или друга избрана повърхност), така че колената му да идват на ръба и краката да могат да стъпят на земята. След това ентусиазираната му половинка заравя глава между краката му, за да го обслужи орално, както е мечтал винаги, а краката и се опират на неговите рамене. Телата и на двамата участници са плътно прилепнали, тъй като дамата няма особено стабилна опора и трябва да е придържана през цялото време от секс партньора си.

2.    Гледката


Седнете върху мъжкото му достойнство, но с гръб към лицето му, докато той лежи. Наведете не надолу като раменете и лицето ви трябва да са около коленете му. Така задните ви части ще се почти пред лицето му, а това от своя страна ще му разкрие една напълно нова гледка, която гарантирано ще го побърка от удоволствие.

3.    Стискаща „кутия”


Мъжът си лежи спокойно, а вие го възсядате. Цаката тук е веднага щом го „поемете” да започнете да стискате вагиналните си мускули. Докато се движите нагоре-надолу ограничете всякакъв вид досег, а се съсредоточете само върху това да стискате вагината си, което ще го докара до забрава от удоволствие.

4.    Приключението на Хикори


Жената и мъжът са прави. Той влиза отзад, като дълбочината на проникването и темпото го определя изцяло мъжът. Уж няма нищо необичайно, но знайте ,че когато мъжът има властта това го побърква.

5.    Секс въртене


Тук трябва да използвате секс люлка. Дами, седнете на нея със сгънати крака. Мъжът лежи под вас. Цаката е да прониква във вас, а ние да се движите нагоре-надолу, докато сте на люлката без да докосвате останалите части от тялото си. По някое време той може да реши и да ви завърти – това също е уникално изживяване – гарантирано./ jenata.blitz.bg

Коментирай

дамбулова

дамбулова 15.06.2018 12:41

Пудлудиха ха на само докато ги четох

Шибачева

Шибачева 17.06.2018 0:58

А на мен ми настръхна сливата.