logo

5 необичайни секс пози, които ще ви побъркат от кеф!

5 необичайни секс пози, които ще ви побъркат от кеф!

Ще си прекарате наистина забавно и ще се сближите с партньора си

Обикновено в една дълга връзка сексът става рутина, а така започва да носи и по-малко удоволствие. Решили сме да ви покажем няколко нови пози, които ще побъркат вас и половинката ви от кеф.

Какъв е уникалният ефект за тялото от вечерния секс

Освен огромното удоволствие, което ще изпитате, ви гарантираме, че ще си прекарате наистина забавно и ще се сближите с партньора си, като вдъхнете разнообразие на половия ви живот.

Ножици

Нека дамата, легне на една страна, да провре единия крак между краката на половинката си, а другият нека разположи отгоре. Ще се получат точно две преплетени ножици. Този нов ъгъл ще ви даде много нови и приятни усещания.

На покрива

Поза за най-големите ентусиасти и експерти. Нека дамата се изправи в поза мост, а мъжът да застане на колене пред нея. Ако можете да запазите равновесие, ще бъдете възнаградени с убийствен оргазъм. За още по-голямо удоволствие, докосвайте клитора на дамата.

Невероятно! 7 приятелки купиха имение за над 1 милион лева, за да остареят заедно (СНИМКИ)

Сила и радост в кучешка поза

Ако и двамата сте фенове на кучешкия стил – страхотно. Застанете на четири крака. Нека жената събере краката си между тези на мъжа. Тази малка промяна всъщност носи със себе си огромно удоволствие и за двамата.

Жабешки стил

Тази поза наистина е много интересна. Дамата трябва да се направи, че сяда на въображаем стол. Точно сякаш кляка. Мъжът застава зад нея и може да дадете начало на забавлението. Междувременно дамата може да се мърда нагоре-надолу и наляво-надясно. Това ще даде нови необичайни усещания.

Кораб на любовта

Мъжът трябва да седне на леглото. След това дамата трябва да седне върху него, качвайки краката си на раменете му. Поставете дланите си на леглото. Първоначално ще бъде трудно, но ви гарантираме, че ще ви хареса./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!