logo

5 неща, на които мъжете обръщат внимание по време на секс

5 неща, на които мъжете обръщат внимание по време на секс

Свикнали сме да се подготвяме за срещата си с някой мъж сериозно и задълбочено. И дори да сме прекарали цял ден в салона за красота, за да изглеждаме перфектно, продължаваме да се притесняваме, че когато се съблечем, той със сигурност ще забележи недостатъците ни и ще бъде разочарован.

Какво наистина е важно за мъжете в леглото? По този въпрос съществуват две противоположни мнения. Според едното мъжете обръщат внимание и на най-малката дреболия, а според другото им е напълно безразлично как изглеждате. И първото, и второто са напълно погрешни, а истината, както винаги, е някъде по средата. 

5 пози за разтърсващ секс след скандал! (СНИМКИ)

Днес ще сложим край на въпросите, които ви измъчват и ви карат да се чувствате неуверена и ще ви посочим на кои 5 неща представителите на силния пол обръщат най-голямо внимание по време на секс. 

Инициативата ви

За мъжа е важно да усеща, че го искате точно толкова, колкото и той вас. Ако се държите като агне на заколение, със сигурност ще го разочаровате. 

Движенията ви

Не е необходимо да се държите като героиня от порно филм или модел от еротична фотосесия. Движенията ви трябва да са женствени и естествени. Това може да се случи, само ако сте разкрепостена, усещате се уверена и чувствате партньора си. 

Очите ви

Той може и да не обърне внимание дали веждите ви са добре оформени, но това, което изразяват очите ви, със сигурност няма да остане незабелязано. Ако разглеждате със съмнение голото му тяло или гледате скучно тавана на стаята, със сигурност няма да засилите сексуалното му желание. 

5 необичайни секс пози, които ще ви побъркат от кеф!

Дишането ви

Със сигурност дъхът ви трябва да бъде свеж. Дълбокото дишане, шепотът в ухото и стоновете - всичко това е невероятно секси. В никакъв случай обаче не преигравайте, просто спрете да се контролирате! 

9 малки трикчета, които ще ви дарят с изгарящ оргазъм
 
Външността ви

Не си струва да се комплексирате заради няколкото излишни килограма по бедрата или формата на гърдите си, която според вас не е идеална. Той вече е харесал нещо във вас. Но на него ще му бъде много приятно да осъзнае, че искате да му се харесате. Красивото долно бельо и поддържаният външен вид ще му даде да разбере, че не ви е безразличен. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Тишо

Тишо 07.11.2018 21:58

Първото и най-важно нещо, което не фигурира в нечовешки тъпата статия е така наречената катерица! Ако не е надлежно оскубана, мачът приключва!

До Тишо

До Тишо 08.11.2018 11:23

Ако дядо ти беше гледал дали е скубана катерицата, теб нямаше да те има, не че щеше да е голяма загуба!!!

това

това 15.11.2018 21:03

това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света!Но внимавайте с дозировката.Не повече от 3 впръсквания на ден Резултатът е просто супер, не мога да изчакам за да видя, каква ще съм след 4 седмици.http://bit.ly/2kqNpXz