logo

5 признака, че мъжът ви ви изневерява

5 признака, че мъжът ви ви изневерява

Всяка връзка, колкото и да е силна, може да се пропука с времето

Поемете си дълбоко дъх. В следващите редове ще ви помогнем да разрушите пъзела и да намерите „парчето на предателството”. Експерт сподели опита си и оформи кои са 5-те признака, които показват, че мъжа ви ви изневерява.

Всяка връзка, колкото и да е силна, може да се пропука с времето. Ако жените са сравнително моногамни по природа, прибягват до съвети от приятели и брачни консултанти, то мъжете често, за да се почувстват алфа мъжкари, тръгват по хлъзгавия път на предателството.

Установиха защо жените спират да правят секс след определена възраст

Когато пипнете половинката си в изневяра, то можете или да прекратите отношенията си с него или да му дадете втори шанс. На първо време обаче трябва да се уверите, че не грешите.

Често мъжката изневяра е лесна за забелязване, но представителките на нежния пол сякаш на подсъзнателно ниво не искат да забележат признаците. За съжаление, като си затваряте очите не си помагате п никакъв начин. Напротив. Обикновено мъжете се вдъхновяват от себе си и се решават на нови подвизи.

Дори и прелюбодеянието да се е настанило в отношенията ви, то все още може би има шанс да ги спасите, зависи на какъв етап са нещата.

Такова нещо не бе показвано никога досега! Четири мадами грабнаха самобръсначките и… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Най-добрата защита е атаката

Имало ли е моменти, при които половинката ви ви обвинява в изневяра от нищото? Така всъщност човекът реално оправдава себе си, насаждайки чувство на вина у другия. Така той просто ближе раните си. Важно е да му обяснение спокойно и аргументирано, че няма причина за съмненията му и да му върнете жеста. Ако той напусне стаята или започне да крещи, то всичко е ясно – има си любовница.

Следи от престъпление

Жените по природа сме много внимателни. Усещаме чужният парфюм винаги. Ако ни се случи нещо такова повече о веднъж, то значи може би има трети човек във връзката ви. Не се паникьосвайте, а опитайте да намерите и други „следи” от престъплението на изгората ви. Мъжете не се справят добре в прикриването. Проверете дрехите и джобовете му и разгледайте обстойно дрехите му за още следи.

Комуникация с „майка ми” или „приятел” в 2 сутринта

Наистина ли мислите, че честичко е толкова важно да си говори с майка си или приятел в 2 през нощта? Хайде стига, свалете розовите очила. В 99% от подобни случаи става въпрос за общуване с любовницата.

Дебеланка затвори устите на всички, които не вярваха, че заслужава толкова красив мъж

Ако забележите, че мъжът ви редовно комуникира с някого, но не оставя телефона си без надзор, значи 100% има тайни от теб.

Много съм зает

Вярвайте ни, дори и най-натоварените и успешни мъже намират време за жените си, стига да искат. Когато няма желание, човек може да си намери хиляди оправдания просто да не ви види. Ако вашият любим си намира оправдания, за да не прекарва времето си с вас, то просто не иска да го прекарва.

Това е тъжно и обидно и не е нужно да стоите повече в такива отношения. Всяка интелигентна жена, която държи на себе си, няма да го допусне.

Скъпа, уморен съм

Ако вашият човек доста честичко е уморен, а не прави нищо по-различно от преди, много вероятно да таче на два стана и просто да не смогва. Всъщност сексът действа много разтоварващо и отпускащо на всеки мъж, ако той вече не е така готов за приключения в спалнята, нищо чудно да се изявява и на друг терен.

6 истини за съвместния живот, които бе добре да зная преди 10 години

Направете си експеримент – направете романтична вечеря, запалете свещи, сложете нещо секси и го посрещнете така след работа. Един любящ и лоялен човек, няма как да не е възхитен от изненадата ви и да ще ви възнагради с една бурна нощ. Предателят ще си намери извинение след като се наяде да се оттегли в стаята и просто да заспи.

Трудно е да се балансира между две жени./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай