logo

5 признака, че сте родени един за друг

5 признака, че сте родени един за друг

Да продължа с него или да го напусна? Ще можем ли някога да бъдем едно цяло? Доколко сме съвместими? Можем ли да живеем заедно? Подобни въпроси си е задавала всяка една от нас, когато връзката с партньора й е в застой.

Истината е, че никога няма да узнаете отговора преди да опитате да направите нещо. А да получите отговор на въпроса "Създадени ли сме един за друг?", е много лесно. Но не винаги е точно. 

Ако си задавате този въпрос все по-често, днес ще се постараем да ви дадем отговора, който толкова много искате да научите.  

Можете да станете уязвима

Когато си позволите да се откриете, започвате да живеете истински. Ставате уязвима към обкръжаващата ви реалност. Съществува някакъв чар в това, че приемате недостатъците на партньора си. А получената информация облекчава значително съвместния ви живот. 

Не трябва да се притеснявате, че сте уязвими, защото благодарение на това чувство любовта ви може да процъфти. Ако можете да споделяте тайните си с човека до себе си, да разкривате душата си и да не криете недостатъците си, шансовете да останете заедно завинаги са много големи. 

Грижите се един за друг

Взаимното приемане изисква зряло ниво на проявяване на доверие и уважение. Уважението изисква честност. Най-сигурният начин да определите силата на любовта си, е да погледнете как се отнасяте един към друг. Когато се уважавате взаимно, можете да споделяте помежду си много неща, които никога не бихте казали на някой друг. Уважението трябва да бъде заслужено.

Когато във връзката ви има уважение, можете да бъдете спокойни, че тя ще продължи дълго време. 

"В момента, в който издигнете някого на пиедестал, той ще започне да ви гледа отвисоко. Тайната е в това, че трябва да се уважавате и да сте равни",  смята Тереза Мамърт.

Не изпитвате ревност 

Жадувате да прекарате възможно най-много време заедно. Но понякога всеки се нуждае от малко уединение. Всеки от вас може спокойно да прекарва свободното си време с приятели, защото в една връзка няма място за зависимост и притежание. 

Жадувате да бъдете заедно, но признавате, че е важно да си давате свобода, за да удовлетворите и другите си потребности. 

Смеете се заедно

Да се забавлявате заедно е нещо напълно естествено. Дори може да се присмивате един над друг. Смехът винаги присъства в отношенията ви. Много често една подобна връзка започва с приятелство. 

Цените се един друг, защото когато сте заедно, можете без притеснения да покажете истинската си същност. Това е зряло поведение. Ако можете да се смеете, без да криете сарказма си, у вас има нещо особено. Този тип отношения са обречени на постоянство. 

Подкрепяте се

Помагате си взаимно, за да постигнете на-добрите резултати. Превръщате се в изследователи и търсачи на приключения. Това ви дава сили да се радвате на живота и на връзката, която сте успели да изградите. 

Ако и двамата сте вдъхновени един от друг, трябва да сте много щастлива, защото не на всеки му провървява по този начин. 

За връзките няма определено ръководство, но тези признаци могат да ви помогнат да разберете дали това е човекът, с когото искате да свържете живота си. В крайна сметка, сърцето ви само ще ви каже кога сте намерили правилния човек. Понякога може да са необходими няколко опита преди да намерите истинското щастие. Както е казал психологът Карл Юнг: "Срещата между две личности е подобна на контакта между две химически вещества: ако се случва някаква реакция, те ще се преобразят". /jenata.blitz.bg

Коментирай