logo

5 ужасно неудобни ситуации по време на секс, които бяха тайно споделени в мрежата

5 ужасно неудобни ситуации по време на секс, които бяха тайно споделени в мрежата

В интимни моменти хората са възможно най-голи и в метафоричен смисъл, затова помнят всички неуспехи и провали години по-късно

Потребителят на Reddit haitch31 помоли други потребители на социалните мрежи да споделят собствените си неудобни истории, които са им се случили по време на секс.

Ето пет истории, които ще накарат всеки да се изчерви.

„Денят на благодарността беше незабравим“

„По-малкият брат (той вече е възрастен) влезе в спалнята ми точно по средата на процеса, видя какво се случва и изтича в кухнята при родителите си, викайки: „Там правят секс! Не мисля, че искат да хапнат." Вечерята за Деня на благодарността беше незабравима", споделя rtothewin.

"Тя избяга от стаята в ярост"

"Заспах точно по време на процеса, когато момичето беше върху мен. Събудих се само няколко минути по-късно в ужасно объркване, когато тя вече си беше събрала нещата и избяга от стаята в ярост", пише друг абонат на мрежата.

"Котето заспа върху мен!"

"Когато съпругът ми и аз все още се срещахме, имахме малко коте. И така, когато съпругът ми беше отгоре, котката скочи на гърба му, сви се на топка и припадна. Когато попитах гаджето ми защо не се движи , той каза с ужас: „Котето заспа върху мен!“ Изпаднах наистина в истерия и още няколко минути не можехме спокойно да прехвърлим котето на шезлонг", споделя CrazySquirrelGirl.

"Това никога не се е случвало преди"

"Първият ми път, момичето изведнъж спря точно по средата на процеса и отиде в ъгъла, сякаш беше наказана. И тогава тя коленичи и напълно гола започна да се МОЛИ! И след това просто се върна и ние завършихме това, което започнахме. Никога не я попитах какво е, по дяволите, и тя не каза. Ние се срещаме от няколко месеца и това никога не се случи отново", пише PRGuyHere.

"Колко сгреших"

„Момичето, с което се срещах, беше епилептичка. Първите няколко месеца бяха добре... Но един ден просто правихме секс в къщата й и тогава изведнъж очите й се извъртяха назад. Тя получи припадък и в началото аз дори не осъзнавах, че се случва, мислех, че тя се наслаждава толкова много... Момчета, колко сгреших. Все още си спомням с ужас", пише Echob0_.