logo

5 женски фантазии за секса

5 женски фантазии за секса

Сексуалните фантазии са отличен начин да разнообразите интимния си живот. Ето за какво мечтаят някои жени и понякога това е не само невероятно, но и заразно!

„Обичам да мечтая за взаимно доминиране по време на секса. Нека той отново и отново ме докарва до оргазъм. Обсъждала съм го с приятелките си и те признават, че подобно нещо се случва много рядко. Изключение правят случаите на секс между партньори от един пол, но този вариант не е за мен”, признава 26-годишната Алиса.

„Много ми се иска да пробвам качествен BDSM секс. Харесва ми да си мисля, че ще ми върже ръцете и ще прави с мен каквото поиска (по-точно това, за което се разберем). Иска ми се да говоря всякакви мръсотии и да ползвам секс играчки”, споделя 30-годишната Олга.

„Идеята за секс на публично място не ми излиза от главата – в мола, в библиотеката или в дома на приятели. Възможно е това да се дължи на факта, че сексуалният ми живот рядко излиза извън пределите на спалнята. Би ми се искало да пробвам и с непознати или със двойка съпрузи”, разказва 23-годишната Марина.

„Искам да идем на купон с гаджето ми и там да съблазня някое момиче, което не е пробвало тройка. Приятелят ми обаче не е много навит”, споделя 25-годишната Дейна.

„В моята фантазия не приличам на себе си. Аз съм феминистка, но искам да правят секс с няколко мъже, които не се познават. Но доминиращата съм аз. И би било много добре, ако всичко се случва срещу прозореца”, казва 27-годишната Анна./jenata.blitz.bg

Коментирай

СНАЖЕН БАРД

СНАЖЕН БАРД 23.05.2018 14:44

Ам',чи,елате у нас,на гости.Такова е...бане ще ви дръпнем,че всичките ви фантазета ще отидат на кино.При нас няма тинтири - минтири.Ще ни познаете по обявата:"Е...бем наред със Гарабед".

Сандокан

Сандокан 24.05.2018 0:06

От къде се навъдиха толкова курви бе даеба тяхната мама?

Пичкар

Пичкар 24.05.2018 1:25

Бах ти курвите брат. Повръща ми се

Яко Шѝбаш

Яко Шѝбаш 24.05.2018 5:24

С няколко мъже... Един отпред, друг отзад, трети в устата, а на остналите двама правиш чекии. Цена без ДДС - 15 лв. Днес за учителките е безплатно! ;)

Глупаци

Глупаци 12.06.2018 19:25

Тази статия я е писал мъж. Жените искат пари и/или деца. Сексът е за едното и/или за другото, друго не им требе!