logo

5 знака, че най-добрият ти приятел си пада по теб

5 знака, че най-добрият ти приятел си пада по теб

Често се случва двама души да наричат отношенията си приятелство, макар че в действителност приятелски чувства изпитва само единият от тях, а другият е влюбен, пише "Дарик".

Ето 5 знака, че най-добрият ти приятел си пада по теб:

Започва да проявява сходни с вашите интереси

Ако някой от вашите приятели изведнъж започне да проявява сходни интереси с вашите, които обаче досега не е имал, и често търси вашето внимание, вашата компания и иска да общува постоянно с вас, то това е сигурен знак, че този човек си пада по вас.

Следи ви в социалните мрежи

Когато някой от вашите приятели си пада тайно по вас, той започва да разглеждат профилите ви в социалните мрежи, за да следи снимките, които качвате, както и местата, които посещавате.

Грижи се за вас

Може да разберете дали някой са пада тайно по вас, ако наблюдавате поведението му. Често момичетата, които харесват някой от приятелите си, проявяват майчински грижи към този човек.

Предлага ви помощта си за различни неща

Ако някой си пада тайно по вас, ще иска да прекарва повече време във вашата компания. Един от начините за това е като постоянно ви предлага помощта си за различни неща.

Постоянно иска помощ

Знак, че някой си пада по вас може да бъде и това, че постоянно иска помощ от вас. Това е начин да бъдете заедно повече време и да се сближите.

Коментирай