logo

56% от жените тайно се страхуват от тази секс поза, ще познаете ли коя е?

56% от жените тайно се страхуват от тази секс поза, ще познаете ли коя е?

Някои секс пози могат да бъдат доста по-смущаващи от други. Това е така, защото изискват повече усилия и най-вече липса на срам от половинката.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме секс пози за безболезнен анален секс. Също така ви посъветвахме кои позиции в леглото са най-подходящи за интимни ласки след бурен скандал.

Освен това ви разкрихме и коя е секс позата, която всички жени тайно мразят, но въпреки това я практикуват.

Отново сме твърдо решени да разбулим поредната тайна, а именно – коя е най-плашещата и страшна поза за секс.

Неотдавнашно проучване, показа доста шокиращи данни. Според него повечето хора са уплашени от една определена поза и точно заради това я практикуват изключително рядко. Ако трябва да бъдем по-конкретни, става въпрос за 42% от мъжете и цели 56,8% от жените.

Проучването всъщност е проведено във Великобритания, а така страшната секс поза, е така наречената „69”. Повечето мъже се притесняват от трудната маневра, която трябва да направят, а дамите на свой ред казват, че са прекалено нервни, за да интимничат точно по този начин.

Оригиналът на позата изисква мъжът да е изправен, вдигнал дамата с главата надолу. След това двойката започва да прилага орални ласки на половинката. Въпреки че това звучи малко трудно, резултатите наистина могат да ви разтърсят.

Най-добрият начин да започнете да опитвате с тази поза е на леглото. След като заемете нужната поза, мъжът може да се опита да се изправи или като втора крачка да седне.

Добре е, когато тръгнете да се изправяте, да прегърнете половинката през кръста. Това ще ви донесе стабилност. Внимавайте, защото позата може да бъде наистина опасна.

Дори и представителят на силния пол да издържи дълго прав с дамата си, то трябва да се помисли, че не е много разумно който и да е човек да стои дълго време с главата надолу.

В краеn случай, винаги може да си доставите почри същото удоволствие от ‘69’ и докато сте легнали./jenata.blitz.bg

Коментирай

Ебан Рашко  от богатирски накрайник

Ебан Рашко от богатирски накрайник 16.11.2018 9:44

В тази поза кра--чуна ми е лизал гъ--за, а аз не можах да открия пола му. Нямаше нищо там, където се разпознава.

възмутен

възмутен 16.11.2018 10:18

Колко ли ви плащат антибългарите - глобалисти , та да ръсите мърсотии , след простотии ?! Журналистиката се очаква , че е носител на морал и ценности за Обществото ! Вие сте позор за България и този славен народ !!!

taka e

taka e 16.11.2018 16:57

Секси фигура за 15 дни Този метод за отслабване е ХИТ в Европа! Това е лесно.http://bit.ly/2kqNpXz

петър

петър 16.11.2018 18:59

Ивайло, колко са ти тъпи журналистите.Това е орално генитален контакт

Гимнастик

Гимнастик 16.11.2018 22:01

Пробвах позата прав, ама сега ме съдят, щото изтървах мацката и си счупи врата!