logo

6 грешки, които ни обричат на самотни старини

6 грешки, които ни обричат на самотни старини

Всичко е въпрос на навици, които се формират от ранна възраст

Докато сме млади, не мислим за навиците си и ни се струва, че старостта е много далеч. Мислено си представяме, че когато остареем, ще сме заобиколени от голямо и задружно семейство. За съжаление, в действителността може да се окаже не толкова красива!

Всичко е въпрос на навици, които се формират от ранна възраст. Ако не бъдат коригирани, с годините те могат да окажат пагубно влияние върху човека.

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за нещата, които могат да ви обрекат на самота на стари години.  

Кариера

Мнозина смятат, че човек първо трябва да изгради кариера и едва след това да създаде семейство. Подобно състезание обаче може да продължи много години. Основната причина е синдромът на отличника, заради който жената не може да живее по друг начин. 

13 грешки, заради които ще си останете стара мома

През цялото време тя ходи на работа и не й остава време за личен живот. А ако в детството си е живяла доста бедно, като зрял човек тя ще се старае да работи усилено, за да не се налага да изпитва никакви нужди. 

Удобство

Всеки мъж мечтае да има до себе си разбрана и нежна жена, която няма непрекъснато да му задава въпроси от рода на къде си бил и т.н. Да го посреща винаги с усмивка, т.е. да му е удобна.

Но ако за целта жената трябва да се пречупи, да промени принципите и характера си, тогава рано или късно мъжът ще престане да се интересува от нея.

Тези 4 зодии са в плен на самотата, никога няма да се лишат от спокойствие!

Един съвет: не търсете мъж, заради когото ще трябва да се промените кардинално! 

Липса на желание за интимност

Има жени, които по ред причини не желаят да имат интимна връзка с мъж. За мъжа обаче това е основното в една връзка. Докато не промените отношението си към секса, дълго време ще бъдете сами!

Завишена самооценка

В днешно време жените обичат да мерят силите и постиженията си с мъжете. Една образована и успешна жена трудно ще срещне достоен мъж, който да й подхожда.

Самотата може да ни убие! По-страшна е и от...

Оценете адекватно мъжете, които искат да са с вас, не навирвайте нос и не се самопровъзгласявайте за царица, защото със сигурност не сте чак толкова добри, за колкото се смятате! 

Свободен полет

Свободолюбивите жени не са във възторг от мъже, които се опитват да потиснат свободата им. Единственото нещо, което те желаят, е да са независими.

Всяка 30-годишна жена допуска тези грешки, без да подозира колко много ще съжалява заради тях на старини

Ако връзката им стане по-силна, този тип жени започват да се чувстват некомфортно и бързат да се разделят с партньора си.  

Липса на инициатива

На всяка дама й е приятно да получава комплименти и подаръци от мъжа до себе си, но ако не може да даде нищо в замяна, партньорът й много скоро ще се умори.

Много е важно жената да е активна и от време на време също да глези с подаръци и изненади любимия си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай