logo

7 начина да го накараш да играе по свирката ти  

7 начина да го накараш да играе по свирката ти  

Да накараш един мъж да извършва подвиг след подвиг заради теб е истинска психологическа игра. Но жените обичат да играят!

Много дами се учат да манипулират мъжете от най-ранна възраст. С триковете си няма да можеш да заблудиш мама и ще се наложи да изядеш гадните броколи в чинията. Но същото ли е с татко? Нужни са само няколко сълзички и вече си на въртележката със сладолед в ръка.

С възрастта методите, разбира се, се променят.

Повдигайте самочувствието му

Най-правилният начин са комплиментите. Мъжката слабост, наречена ласкателство, е известна на всички. И ако до този момент не си го обработвала с мили думи, които да галят егото му, е време да пристъпиш към тренировки. „Скъпи, много ми харесва, когато излизаш от банята!”. Трябва да хвалите всичко, като наблегнете най-много на онова, което ви е нужно. „Скъпи, правиш яйцата като истински шеф готвач!”. Това просто ще го разтопи.

Моли го за помощ

Да се чувстват нужни и да се грижат за някого са неща, които са в кръвта на един мъж. Понякога обаче те не се сещат сами какво ни е нужно. „Сега ако имаше един чай...” е фраза, която за тях не означава нищо. Затова трябва да изричаш нещата точно и ясно: „Направи ми един чай, моля те!”. И ако не злоупотребяваш с молбите, с голяма вероятност ще чуеш отговора: „Тичам, мила!”.

Всеобщата феминизация често пречи на една жена да покаже колко е крехка и ранима, а мъжете не предполагат, че се нуждаем от тяхното внимание. Начинът е да го помолиш за помощ. А резултатът ще те изненада приятно.

Поддържай го в тонус

Известно е, че когато мъжете видят съперник, гледат на жената до себе си с други очи. Ако го накараш да поревнува малко, дори и да няма повод, той ще промени коренно отношението си към теб.

Наричай го по име

„Зайче”, „Котенце”, „Сладкишче” и други подобни обръщения вредят на отношенията. Американският психолог Дейл Карнеги твърди, че звучните собствени имена са много приятни за един човек, това е един вид проява на внимание към самата личност.

Използвай чувството му на вина

Периодично, но не много често, му напомняй за онези моменти от съвместния ви живот, от които трябва да се срамува. Например как е похарчил част от парите от семейния ви бюджет, за да си купи някаква джаджа за играта, която играе онлайн с приятели. Или как родителите му са ти подарили за рождения ден три лотарийни билета с „гарантирана печалба”. Не е изключено да бъде недоволен, но след по-малко от половин час ще ти даде пари за роклята, която сте си харесали, за да се извини за проваления рожден ден..

Търси правилните начини да го мотивираш!

Работата е там, че жените се ориентират главно според своите желания. Ако искаш да отидете на почивка на Малдивите, просто му разкажи колко добре ще се забавлява там, докато лови риба. А ако искаш да отидеш на шопинг в Милано, веднага се заеми с откриването на неустоими снимки от местните ресторанти. Покажи му онези неща, които ще го накарат да си мисли, че той сам е избрал локацията за предстоящата ви отпуска.

Имаш избор, скъпи!

Чиста проба манипулация, но често работи! „Скъпи, имам час за фризьор! Кога ще ти е удобно да помогнеш на децата с уроците – преди вечеря или след това?”. Винаги му предлагай  алтернатива! Той ще се хване на тази стръв много лесно!/jenata.blitz.bg

Коментирай

БАЛАМата

БАЛАМата 11.05.2018 12:54

Стига с тези американски глупости.Това да не ви е Америка.Тук мъжете са болни от на неизлечимата болест-мързел. В България няма мъже или поне са много малко .Повечето са мамини синчета. Да накараш някакъв си мъж да направи нещо се изисква голямо геройство, а тези глупости не помагат.

Факт

Факт 11.05.2018 21:12

Мъжете разбират какви са балъци някъде към 50-те, когато либидото започва да спада. Природата много коварно го е измислила.