71-г. Бриджит Макрон показа безкрайни крака в палав тоалет СНИМКА

71-г. Бриджит Макрон показа безкрайни крака в палав тоалет СНИМКА

Първата дама на републиката може да напише истински наръчник за елегантност

Когато френският президент е зърнал своята бъдеща съпруга, той е бил още ученик. Още тогава, тийнейджър, той се влюбил в нейната харизма и елегантност, носена от учителката му по литература.

Промяна: Иванка Тръмп лъсна в разголена СНИМКА, какво се случва с нея!?

Заради красавицата Маркон не можел да се съсредоточи върху обучението си. Родителите му дори го прехвърлили в друго училище, за да продължи качественото си образование.

Те се надявали, че скоро бъдещият президент ще забрави първата си любов.

Но не познали. Макрон чакал, докато не завършил училище, отишъл в университет и започнал да се среща с любимата си.

Когато той й звъннал обаче, Бриджит го увещавала, че те няма как да бъдат заедно. Макрон обаче отказал да се предаде и тази му борба се увенча с първата им среща 15 години по-късно.

В името на млад и амбициозен политик Брижит напуснала съпруга си и се преместила в друг град. Но явно си е струвало; френският президент все още гледа съпругата си, която е с 24 години по-възрастна от него, с любов и обожание.

В същото време 71-годишната Брижит се справя добре с ролята на първата дама на Франция. Тя е пример за стила на истинска парижанка.

Затова на всяко официално събитие не можете да откъснете очи от нейните тоалети.

Привлекателността на Брижит се крие и във факта, че тя успя да запази момичешка фигура до зряла възраст. Първата дама все още е в страхотна форма и не пропуска да я покаже. Наскоро в Париж се проведе среща на официална делегация от Китай, водена от държавния глава. Брижит просто блестеше на събитието. Първата дама носеше червен костюм със сако и пола с дължина до коляното.

Бриджит отделя много внимание към детайла. Тя не се срамува да се разголи, а в такива тоалети е просто невъзможно да се повярва, че тя вече е над 70-годишна.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!