83-годишна американка сменя младите си гаджета като носни кърпички, за да... СНИМКИ

83-годишна американка сменя младите си гаджета като носни кърпички, за да... СНИМКИ

В тефтерчето й са записани имената на повече от 50 мъже, с които е имала по-сериозна връзка за последните години

Тя е на 83 години и обожава социалните мрежи и младите мъже. Името й е Хати и е много непостоянна натура. През последните години е била с над 50 младежи на възраст между 25 и 44 години.  

Една обикновена американка, която сменя младите си гаджета на всеки шест месеца.

Някога Хати имала всичко: семейство, деца и работа. Първият й съпруг бил с 25 години по-млад от нея. Двамата се изхранвали с уроци по танци.

Нито една влюбена жена няма да попита партньора си за тези неща

Другата й голяма любов след танците била психологията.

Когато навършила 55 години, Хати решила да се разведе. До развода вече имала дълъг стаж като психотерапевт. Хати специализирала в семейните отношения, а клиентите й били предимно жени. 

Тя често им казвала, че възрастта на една жена не се определя от външни признаци, а единствено от вътрешното състояние. Учела ги да развиват усещането за вътрешна красота. А самата Хати по това време се чувствала като 25-годишно момиче. 

С тези женски "сигнали" ще накарате всеки мъж да се влюби във вас!

Тя признава, че все още харесва начина на живот, който водят тийнейджърите: техните цветни дрехи и  училищните дискотеки.

Един ден Хати решила да пусне обява във вестника (по това време все още нямало интернет). Тя написала, че си търси млад мъж до 30-годишна възраст. И не скрила, че самата тя е на 55.

Истинската любов съществува и разтърсващата история на тази чернокожа жена без ръце и крака е доказателство за това! (СНИМКИ)

Единствено й желание било да намери истинската любов!

Скоро на обявата й откликнал младеж на 26 години. Бурната им връзка продължила 6 месеца. Хати разбрала, че новият й приятел не мисли за сериозна връзка и отново пуснала обява във вестника. 

Вторият кандидат-съпруг също бил много млад. Работел като бояджия. Тъй като синът на Хати бил инженер в строителна компания, тя обещала на новия си приятел работа във фирмата.

Войник спаси красива еврейка от лагер на смъртта, но не можа да я пусне на свобода и реши да... (СНИМКИ)

За съжаление, бояджията нямал никакви намерения да създава семейство с доста по-възрастната си приятелка и след шест месеца последвала нова раздяла.

Хати започнала да сменя младите си гаджета като носни кърпички. И спряла да страда след всеки неуспешен опит да намери сродната си душа, защото осъзнала, че трябва да се наслаждава на самия процес.

Внимание, дами, тези 9 неща са в състояние да уплашат и най-смелия мъж!

Когато прехвърлила 70-те, се появил интернет и тя продължила да завладява млади момчета, но този път в мрежата. 

Сега американката е на 83 години и все още не се е отказала от срещите. А и все още се намират желаещи да бъдат с нея. В тефтерчето й са записани имената на повече от 50 мъже, с които е имала по-сериозна връзка за последните години. 

Момченце изпрати колет до Филипините, който след 15 години промени живота му СНИМКИ

Наскоро за енергичната американка узнават и медиите. След като се прочула в цялата страна, съобщенията за запознанства заваляли като дъжд. Журналистите започнали да й организират срещи почти всяка седмица. 

А това е най-новото й увлечение. Казва се Джон и е на 39 години.

За да е по-близо до него, Хати зарязала живота си, който е на хиляди километри, и се преместила при него. Тя се надява, че с Джон всичко ще бъде различно.

Евън намери стара СНИМКА на жена си, а когато се вгледа внимателно, направо онемя

И вече му е признала, че иска да прекара остатъка от живота си с него. 

Младият мъж нямал нищо против и в момента връзката им се намира в изключително активна фаза. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай