logo

Ако сте нещастни в любовта, то причината е...

Ако сте нещастни в любовта, то причината е...

Има хора, които са готови за щастие, но не разбират защо тези чувства винаги ги подминават

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме пълен любовен хороскоп за настоящата година. Освен това ви разкрихме и кой как прави секс според зодията

Да не забравяме, че от jenata.blitz.bg споделихме и три от причините, които отговориха на въпроса защо все още не си намерили любовта.

Сега от jenata.blitz.bg решихме да продължим статията, която е за тези, които са готови за любов, но не разбират защо тези чувства винаги ги избягват. 

От jenata.blitz.bg ще ви дадем нови обяснения за това защо хората, които чакат това страхотно чувство, често имат усещането, че то просто ги подминава.

Ето и останалите причини:

3. Не обръщаш внимание на външния си вид
Ето! Направи го. В кафене сервитьорът обръща завидно внимание на съдеседника ти, а твоите поръчки приема със сериозно лице. Един красив мъж иска да знае името на момичето в яркочервената рокля. Дама, която носи приятен парфюм, привлича вниманието на толкова много хора около нея. А ти какво? Криеш косата си с опашка или по-зле в шапка или качулка.

Диагноза: Занемарил(а) си външния си вид

Какво можеш да направиш?
Мама винаги казваше, че хората ще обичат душата и разума ти. И това е вярно! Но има един период на привличане, който се случва преди любовта. Леил Лоундес – експерт в психологията на комуникацията, смята, че първото впечатление е в основата на бъдещите отношения. Разбира се, важно е да си умен(на), но не забравяй да изглеждаш добре и да бъдеш любезен(на) и към непознатите. Отсрещния пол не се интересува дали си облечен с маркови дрехи или по последен писък на модата, а как дрехите ти изглеждат върху теб. И друго е важно, много при това – усмивката.

2. Становището на родителите ти е основното за теб
Този благороден момент най-накрая дойде: започваш да се влюбваш. Мама пита за хобитата на набелязаното от теб лице, а татко се интересува от работата му(й). Заедно те стигат до заключението, че той(тя) не те заслужава. И не можеш да избираш между чувствата си, техните чувства и отрицателно им мнение. Не се разстройвай! Лекарите Тим Фаучет и Пит ван дер Берг от Университета в Бристол провеждат научни изследвания и публикуват статия, в която се казва, че родителите много често не обичат избора на децата си и това е съвсем нормално нещо. 

Диагноза: Мнението на родителите ти е по-важно от собственото ти мнение

Какво можеш да направиш?
Разбира се, родителската власт е важна част от възпитанието. Но родителите ти вече са намерили любовта си и имат семейство. Сега е твой ред да направиш избора на живота си. Остави се да следваш собствените си чувства и мнения.

1. Против си изпробването на нови неща
Най-краткото и описателно определение е – страхуваш се от непознатото или пък да опитваш нови неща.

Какво можеш да направиш?
Трябва да се отървеш от еднообразието, което спазваш стриктно. Светът е огромен и разнообразен. И истинската любов те очаква отвъд тази структура на обичайните места и хобита! / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

йокин

йокин 05.04.2019 10:08

Празната,кесия(портмоне).

milena

milena 10.04.2019 17:17

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9