logo

Ани: Казах на годеника ми тайна, която пазя от 14-годишна, а той развали сватбата!

Ани: Казах на годеника ми тайна, която пазя от 14-годишна, а той развали сватбата!

Момичето проплака, че заради това, което я мъчи от дълги години, всичките й връзки пропадат

„От 14-годипна пазя мрачна тайна. Дълги години с родителите ми ходихме по лекари докато разберем какво ми е. щом научих диагнозата си се сринах“, това проплаква Ани.

Тя все пак уточнява, че е намерила сили и с подкрепата на родители си се е съвзела и е започнала да живее пълноценно, но не съвсем.

„Заради тази ми тайна всичките ми връзки се развалят. Повечето от тях самата аз саботирам, защото не събирам смелост да го каза на приятелите ми“, уточнява Ани.

От години обаче тя имала сериозна връзка с един мъж.

„Преди година той ми предложи брак. Аз се съгласих. Започнахме да организираме сватбата. Тя трябваше да е това лято.

Реших, че той има право да знае тайната ми и заради това му споделих каква диагноза ми поставиха още когато бях на 14 години.

Мислех, че ще срещна разбираме от негова страна – все пак той се кълнеше, че ме обича и иска да остареем заедно. Вместо това той развали сватбата ни и ме напусна“, проплака Ани.

„Истината е, че още от малка имам проблеми с цикъла. Именно заради това започнахме и да посещаваме редица лекари с родителите ми. Това продължи няколко години и накрая докторите ми казаха, че съм безплодна и че никога няма да мога да имам деца“, споделя Ани.

„Винаги съм искала деца, да имам голямо семейство и любящ мъж. Мислех, че съм го намерила, че ще ме приеме такава, каквато съм и че няма да има нищо против да осиновим дете – така ще помогнем на малко човеченце в беда, а и ще мога да бъда майка. Но вместо това получих втория най-голям удар живота ми“, казва тя.

„Сега отново съм разбита на парченца. Ще ми трябва време да се съвзема и дано някои ден намеря мъж, който да не избяга щом чуе, че съм безплодна“, споделя Ани, която допълва, че никога няма да изгуби вярата си в щастието и доброто. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

Има

Има 07.05.2022 14:42

Много начини,донорска яйцеклетка,инвитро оплождане.Не е нужно да се отчайва!

bgsfman

bgsfman 07.05.2022 16:20

Тъпо. В реалността щеше да се ожени, и чак тогава да се направи , че е разбрала. Ако инвитро не помогне , осиновяване. В краен случай развод и издръжка.