Блондинка се спъна, падна в ръцете на непознат и животът й се преобърна на 180 градуса

Блондинка се спъна, падна в ръцете на непознат и животът й се преобърна на 180 градуса

Това, което обичам в живота ни, е, че съчетахме най-доброто от двете, признава Хейли

Млада жена се спъна в самолета, падна в ръцете на непознат, а малко след това се омъжи за него и му роди две дъщери. На невероятната й история, достойна за сценарий на романтичен филм, гласност даде The Guardian.

През 1997 г. 26-годишната по това време Хейли работела за технологична компания в Сан Франциско. Развела се наскоро, младата жена се радвала на свободата си.  През август тя се уговорила с приятели да летят до Лос Анджелис за уикенда.

Преди да се качи на самолета, Хейли изгубила компанията си от поглед и се затичала, за да ги настигне. "Изтичах, за да ги настигна. Имаше тясно място в прохода, така че се опитвах да си проправя път през него. Изведнъж се спънах", разказва тя.

24 години тя чака първата си целувка с приятел от детството, а когато я получи... СНИМКИ

За щастие, един от пътниците, който бил наблизо, реагирал бързо и я хванал. Спасителят й бил 27-годишният Шон, който също пътувал до Лос Анджелис за уикенда, за да отиде на концерт.  

Хейли благодарила на непознатия и изчезнала в тълпата. А приятелите на Шон започнали да се шегуват, че жените падат като круши в ръцете му.

"Хванах я, преди да падне на земята. Вече я бях забелязал и реших, че е сладка", спомня си американецът.

Той добавя, че след като пристигнал на летището в Холивуд, отново забелязал Хейли и решил да я покани на концерта. Тя му благодарила за предложението, но отказала, защото имала свои планове.

Няколко дни по-късно Хейли и Шон се срещнали отново на летището. Оказало се, че отново ще летят с един и същи самолет. 

"Видях я да чете книга на летището и тя ми се усмихна", спомня си Шон.

Когато кацнали, Хейли поискала номера му. "Вече го бях надраскал на страница от старо списание по време на полета", добавя той. 

 Хейли му се обадила няколко дни по-късно и двамата се уговорили да се срещнат в град, който се намира по средата между домовете им.

"Той беше облечен в костюм на цветя. Напомни ми за Кари Грант", спомня си с усмивка жената.

48-г. си взе млада булка, а когато се запозна с майка й... СНИМКИ

Шон пък признава, че Хейли го е очаровала веднага и по време на срещата това чувство само се засилило.

Двамата се насладили на още няколко срещи, но след това Хейли започнала да изпитва съмнения. "Нещата се развиваха много бързо, а ми харесваше да съм сама. Срещнах и неговите приятели, те бяха доста различни от моите", казва тя.

Тъй като през септември й предстояло пътуване до Канада, младата жена разполагала с достатъчно време да помисли готова ли е за нова сериозна връзка. След връщането си в САЩ отново се срещнала с Шон и оттогава двамата не са се разделяли. 

На следващата година влюбените сключили брак. Две години по-късно на бял свят се появила първата им дъщеря, а 11 години по-късно - втората.

Хейли е категорична, че с Шон са се срещнали в точния момент и се допълват идеално. 

"Когато се запознахме, обичах да пътувам, а Шон беше човек от малък град. Това, което обичам в живота ни, е, че съчетахме най-доброто от двете. Все още изпитваме същите чувства един към друг, както през 1997 г." признава тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Фантомас

Фантомас 23.12.2022 16:47

Понякога в живота става както в приказките и мелодрамите!