logo

Бягайте от мъжете с тези имена, ще ви изневерят

Бягайте от мъжете с тези имена, ще ви изневерят

Специалисти огласиха най-палавите представители на силния пол според името им

Всяка жена още от малка избира име за децата си, без значение дали те са момченца или момиченца. Няма как да не сте наясно, че името на човек малко или много играе роля в това какъв ще израсне той.

6 фрази, с които без да искаме обричаме децата си на самота

Според специалисти има зависимост между названието и това дали един човек си пада повечко по флиртовете и дали е склонен по-често да изневери, в сравнение с останалите.

Именно такъв материал сме ви подготвили днес. Ще ви изброим мъжете с кои имена са с най-голям афинитет към афери и кратки авантюри. Те може да разбият сърцето ви и никога да не успеете да съберете парченцата.

Фразите, с които детето ви ще се превърне в хармонична личност

Васил

Това е много често срещано име. Тези мъже са много мили и лесно се намира общ език с тях. Те знаят много добре как да се грижат за жената до себе си, така че тя да е доволна и щастлива. За жалост в същото време това може да изиграе лоша шега на половинките им, защото мъжете с това име обожават женското внимание и наистина знаят как да го привличат.

Денис

Мъжете с това име са родени женкари. Те са в постоянно търсене на нови и нови изкушения. С тях лесно се комуникира, но е трудно да се гради силна и сериозна връзка.

Стефан

Тези мъже са весели и имат уникално чувство за хумор. Техният чар може да завладее буквално всяка жена. Много трудно обаче ще го впечатлите за повече от една вечер плътски удоволствия и не тръгвайте с нагласата за нещо повече.

Валентин

 Мъжете с това име бликат от любовна енергия. Те са готови да се хвърлят от красавица на красавица и от удоволствие на ново. Много трудно биха имали сериозна връзка, в която да не кръшкат на половинката си./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Васил

Васил 19.09.2022 12:28

На какво се базира това подобие на статия?

Минчо сливата

Минчо сливата 19.09.2022 16:07

А името Минчо сливата на какво отива .