logo

Четири зони на тялото, които издават жената без мъж

Четири зони на тялото, които издават жената без мъж

Тайните падат в следващите редове

Свободната жена може да бъде разпозната по редица признаци. През зимата това може да не е кой знае колко очевидно.

Сапунка: Булка избяга от сватбата с бащата на младоженеца, а младежът се залюби с...

От една страна някои дами може тотално да се занемарят, други пък напротив – да са вечно на козметични процедури, защото имат много повече свободно време. Въпреки това всички ще признаете, че ако сте необвързани и си търсите половинка много по-вероятно да сте поддържана дама, която отделя внимание на външния си вид.

В следващите редове ще ви разкрием кои са четирите признака, по които всеки един човек може да разпознае дали една дама е обвързана или още търси сродната си душа.

Сватбената рокля на тази булка втрещи мрежата (СНИМКИ)

Безупречни ръце

Мъжете са истински любители на женските нежни и красиви ръцете – те искат да държат кадифена ръка. В същото време умните жени са наясно, че трябва да са много внимателни с маникюра и кожата си именно там.

Свободните дами наистина имат много повече време за себе си и могат да си позволят да ходят дори два пъти месечно на маникюр, а на ноктите им да има спиращи дъха шарки.

Една дама няма да пропусне възможността да се похвали нов отличен маникюр и това, че на пръстите си все още няма годежен пръстен, който да допълва прелестната картинка.

Разголени и разгърдени шаферки вбесиха мрежата СНИМКИ

Червено червило

Всички са чували за магическия ефект, който има червеното червило върху женските устни, върху мъжете. Много свободни дами залагат именно на тази техника за обезоръжаване. Перфектният устен контур, наситено червеното червило – така една жена подчертава не само красотата си, но и показва, че сутрин е имала много време за себе си.

Дори и една дама да не е фен на червилата, то използва поне гланц няколко пъти дневно. Така устните й изглеждат много по-привлекателни за противоположния пол. В края на краищата влажните устни са трик, който определено хваща мъжкото око.

4 неща, които убиват любовта завинаги и няма връщане назад

Космати крака

Грехота е да не споменем, че много дами пропускат редовното отстраняване на косъмчетата от краката си през зимата, когато са сами. Не всеки разбира защо правят това. Е, ще ви издадем – от мързел. Ако една жена е без половинка, то мързелът надделява още повече. Някои представителки на нежния пол дори се шегуват, че през зимата така им е по-топло.

Проучване сред нежния пол показва, че 75% от дамите, които махат космите на краката си през зимата, се чувстват по уверени и постигат по-бързо успех в живота. Ето защо, дори и да сте самотни, не пренебрегвайте грижите за себе си дори в студения сезон.

6 признака, че той те обича истински

Липса на педикюр

Когато няма пред кого да демонстрират перфектния си педикюр, много жени просто пренебрегват тази процедура. Всъщност, ако през лятото трябва да ходите със сандали непрестанно, то през зимата няма кой да види краката ви под дебелата броня от чорапи и ботуши.

Всъщност педикюрът трябва да се прави дори през зимата. Така ще зарадвате себе си. Не се ли чувствате по-добре, когато имате красиви крака?

Липсата на педикюр може да доведе до много проблеми с кожата на петите и ходилата./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай