logo

Дженифър чу най-желаното нещо, но един поглед в огледалото срина живота й!

Дженифър чу най-желаното нещо, но един поглед в огледалото срина живота й!

Дженифър Гингли криела огромна болка зад принудената си усмивка. Тя е влюбена в приятеля си още от малката. Двамата все пак се събират и стават двойка, която от 11 години е все по-щастлива от факта, че другият е в живота й.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме за историята на Иви, която започна да ревнува бясно гаджето си, а малко по-късно разбра, че това всъщност е първият симптом на много коварна болест. Показахме ви и какво се случи с вегeтарианка, която реши да започне да яде месо. Резултатите са буквално фрапиращи.

Когато обаче тя получава предложение да се омъжи, пищи в ужас и отказва. Каква е причината? Тя е просто шокираща, смайваща и направо невероятна.

Анорексията докара Ани до фаталните 29 килограма, а сега е знойна мадама с пищен бюст и секси форми (СНИМКИ/ВИДЕО

Когато Дженифър получила предложението от любимия си тя отказала и казала, че иска да изчакат, защото в момента не може да си позволи тази стъпка. 26-годишното момиче имало наистина страшен проблем.

Тя имала наднормено тегло. Този проблем всъщност се появява още, когато Дженифър е тийнейджърка. В края на образованието й обаче теглото й се увеличава до критичните 120 килограма.

Тежки проблеми налегнаха жената с най-големи изкуствени гърди в света (СНИМКИ 18+)

Тя признава, че не може да си представи как в тези си огромни фори ще отиде до олтара и ще гледа след години сватбения си албум. Ето защо Дженифър си позволила да даде обещание на Люк, че ще се омъжи за него след година. Тя е твърдорешена, че до тогава ще отслабне. Гледайки се в огледалото, тя признава, че непрекъснато си задавала въпроса: „За Бога... как можах да се докарам до това състояние?”.

След известно време момичето намира екип от специалисти, които да се справят със затлъстяването й. Преди това тя е опитвала много диети но никоя от тях не успяла да й помогне в борбата с излишните килограми и деа постигне желания резултат.

След месеци обаче резултатите от работата й със специалисти вече били налице. Под строгото ръководство на треньори и диетолози Дженифът отслабнала.

Жена премина през ада - научи, че е бременна, но минути по-късно съдбата й нанесе тежък удар! (СНИМКИ)

За една година тя е загубила 57 килограма, което е почти половината от първоначалното й тегло. Без съмнение младото момиче вече е неузнаваемо, здраво и разбира се – щастливо.

Виждайки резултатите на Дженифър Майка й и сестра й също решили да се присъединят към отбора и успяха да отслабнат с 45 килограма.

На снимките „преди” и „сед’ се вижда, че промяната на момичето наистина е шокираща Всички всъщност изглеждат като напълно различни хора. Освен това, след толкова много загубени килограми Дженифър получава и награда от треньорите и диетолозите си.

 

В училище всички се присмиваха на 120-килограмовата Джоузи, но когато я видяха на бала... (СНИМКИ)

Година след предложението, Дженифър вече е готова да каже „Да” и да се омъжи за любимото си момче. Лука от своя страна чакаше търпеливо Дженифър през цялото време, за да може отново да зададе въпроса си и да получи най-мечтания отговор.

Дженифър продължава да тренира, а резултатите й са все по-добри и п-добри./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ДИДО

ДИДО 08.02.2019 9:46

А ТОЙ ДАЛИ Я ХАРЕСВА ТАКАВА СЛАБА,

а бе......

а бе...... 08.02.2019 10:20

....пак ще се освини !

ЗАПРИЛИЧАЛА Е НА СКОЧУБРА !

ЗАПРИЛИЧАЛА Е НА СКОЧУБРА ! 08.02.2019 18:47

.

taka e

taka e 08.02.2019 18:47

На мен дори ми минаваха мисли за самоубийство, защото животът без любим човек и деца няма смисъл.ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz