Едва ли знаете тези изненадващи 5 факта за секса 18+

Едва ли знаете тези изненадващи 5 факта за секса 18+

Възможно ли е да открием нещо ново в тема, за която толкова често се говори и пише…. О,да!

Мисли за секс идват на ум по няколко пъти на ден.. на всеки човек! Бъдете честни и не лъжете! Или поне, ако се срамувате да го кажете пред хората и половинката си, то пред самите себе си бъдете откровени!

Понякога ни се струва, че вече знаем всичко възможно за интимните изживявания. Но дали това е така?

Възможно ли е да открием нещо ново в тема, за която толкова често се говори и пише? Оказа се, че – да!

Учените са установили, че ние губим от поглед толкова важни нюанси, от които пряко зависи нашият пълноценен сексуален живот. 

И така – именно защото научният подход не може да бъде подценен, а още повече щом става въпрос а секса, то от jenata.blitz.bg решихме да съберем пет изненадващи факта за секса, които едва ли знаете.

Ето кои са те:

1. Жените мислят за секс по-често от мъжете

Обществото възприема жената като романтични натури, на които мислите за секс са чужди. Според мъжете по-скоро дамите си представят еротични епизоди от мелодрами, отколкото сцени от горещо порно. И като цяло, казват те, едно уважаващо себе си момиче ограничава несериозните секс мисли – ГЛУПОСТИ!

Социологическите проучвания показват, че всъщност момичетата мислят за секс дори по-често от мъжете и освен това не биха имали нищо против да имат повече секс в живота си. Според едно проучване около 53% от жените признават, че не правят секс толкова често, колкото биха искали, докато 75% от участниците в проучването изразяват желание да правят любов поне три пъти седмично.

2. Оргазмът е рядкост

Толкова много е написано и казано за начините за постигане на оргазъм, че изглежда, че всеки човек е просто длъжен да го изпита, но истината е, че просто трябва да намерите правилния подход. Многобройни изследвания на тази тема обаче доказват, че оргазмът в известен смисъл трябва да се счита за постижение и това важи особено за жените.

9 невероятни факта за вагината, които може би не знаете

Между другото, жените от своя страна също са погрешно убедени, че мъжът може да постигне сексуално освобождаване във всяка ситуация. В края на краищата всичко е физиологично по-просто за тях. 

И това също е ГОЛЯМА ЗАБЛУДА. Оказа се, че само 70% от мъжете във връзки редовно изпитват оргазъм с партньорката си. Е, при жените тази цифра е дори два пъти по-ниска - само 29%.

3. Интимността е по-добра в определени дни

При повечето жени сексуалното желание се засилва преди менструация. Как можем да си обясним това? Изглежда, че това е най-неблагоприятното време за удоволствие.

4. Сексът с чорапи е по-ярък

Колкото и смешно да звучи, чорапите са пътят към оргазма. Говорим за обикновени памучни чорапи, които могат да направят секса ви по-добър. 

Неочаквано: Правете секс с чорапи, ето защо 18+

Изследванията потвърждават, че е по-лесно за партньор с топли крака да достигне крайната точка на удоволствието. Така че популярната мъдрост „пазете главата си хладна и краката си топли“ носи допълнително значение в тази ситуация.

5. Жените са особено секси по време на овулация

Въпреки факта, че самите жени не знаят за това, те подсъзнателно привличат мъжете към себе си по-точно по време на периода на овулация. Това успяха да установят американски психолози от университета в Ню Мексико. 

Учените установили, че танцьорите, които изпълняват танца в дните преди овулацията, получават повече комплименти, отколкото във фазата на цикъла след овулацията.

Една жена в днешно време несъзнателно избира по-секси дрехи в наши дни, ходи по-често в клубове и е по-склонна да се среща с мъже. Всичко е свързано с колебания в нивото на половия хормон - естрадиол, чието количество рязко се увеличава в определен момент.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО В JENATA.BLITZ.BG ОЩЕ ПЕТ ИЗНЕНАДВАЩИ СЕКС ФАКТИ! jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!