Експерт по връзки разкри 7 въпроса, които трябва да зададете на първа среща

Експерт по връзки разкри 7 въпроса, които трябва да зададете на първа среща

Aко планирате да потърсите партньор, който няма да ви вбеси след втората, третата и двадесет и третата среща, трябва да запомните: първата е необходима именно за да разберете дали този човек изобщо е подходящ за вас

Първото нещо, което трябва да осъзнаете и приемете, е, че на първата среща романтиката е последното нещо. Разбира се, можете да се насладите на момента.

Но ако планирате да потърсите партньор, който няма да ви вбеси след втората, третата и двадесет и третата среща, трябва да запомните: първата е необходима именно за да разберете дали този човек изобщо е подходящ за вас.

Това не е лесна задача, но експертът по връзки Джеймс Томас твърди, че само седем въпроса са достатъчни, за да формират мнението ви за потенциален партньор.

1. Кой е любимият ви начин да се отпуснете?

Според Томас този въпрос ще покаже реалната картина на това, което човек харесва. В крайна сметка често не работим там, където ни харесва. Освен това формулировката не е най-често срещаната, което означава, че въпросът ще накара събеседника наистина да се замисли и да даде не подготвен отговор, а реални мисли.

Тук може да се зададе още един въпрос - кое предаване гледа сега или кое му е любимо (2). Повярвайте ми, можете да говорите по тази тема завинаги, но е по-добре да преминете към следващата точка.

Момиче откри, че гаджето й има 2 любовници и ги заведе на пътешествие

3. Имате ли любимо ястие?

Няма да е излишно да научите и за гастрономическите вкусове. Освен това любимата храна може да каже не само как човек прекарва вечери, но и много повече.

Бързото хранене или нещо гурме са два различни подхода към живота. Е, ако събеседникът изобщо не обича да готви, имайте предвид един резервен въпрос. Попитайте какво би искал да научи в кухнята(4).

5. Ако светът все пак свърши утре, какво бихте направили?

Това е нестандартен въпрос, така че няма скучни отговори. Пригответе се - има шанс човекът да даде нещо, което ви кара да съберете багажа си и да напуснете кафенето в същия момент.

Някои плюсове! В крайна сметка, от друга страна, няма да прекарате седмици от живота си на човек, който в крайна сметка така или иначе няма да ви подхожда.

Невероятна история: Студентка завъртя онлайн любов, а човекът се оказа принц 

6. Кое е най -странното нещо, което някога сте купували онлайн?

Потребителски навици. Изглежда твърде рано да се мисли за това, но повярвайте ми, по-добре е да знаете това на двадесетата минута от запознанството, отколкото два месеца по-късно, когато отидете в дома му и видите планини от ненужни глупости, купени в момента на стрес.

7. Кое е най готиното нещо, което ти се случи тази седмица?

Въпрос, който ще „разбие леда“ във всеки разговор. Отговорът на него веднага ще ви накара да разберете дали човек знае как да цени малките неща или, за да го изненада, ще трябва да премести планини. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай