logo

Експерти по езика на тялото разкриха шокираща тайна, свързана с любовта, която изпитват един към друг принц Хари и Меган Маркъл

Експерти по езика на тялото разкриха шокираща тайна, свързана с любовта, която изпитват един към друг принц Хари и Меган Маркъл

Едно момиче от най-обикновено американско семейство направи невъзможното и се омъжи за истински принц! И тази приказка стана реалност благодарение на огромната любов, която Меган Маркъл изпитва към половинката си.

Преди сватбата им в пресата се появиха редица писания, че актрисата отдавна си е била набелязала по-малкия син на принцеса Даяна, че цял живот е мечтала да се омъжи за принц и просто е работила, за да сбъдне мечтата си. Без да изпитва някакви чувства!

Истината обаче май е доста по-различна. Или поне така твърдят експертите, които намериха куп доказателства, че любовта, която Меган изпитва към Хари е много по-силна от неговата. Вижте през какво е минала актрисата, за да стане това, което е в момента и преценете сами дали това може да се случи с човек, който не обича!

Саможертви

Меган Маркъл изпълни мечтата на всички малки момиченца и се омъжи за истински принц. Това обаче й струваше много. И тук изобщо не става дума за забраната да си лакира ноктите с червен лак. Благодарение на актьорската си кариера тя се радваше на голяма популярност. Американката е единственият член на кралското семейство, който е номиниран за статуетка "Еми". Заради брака си с принц Хари обаче се наложи да се откаже от всичко това! Нима това не е истинска любов?

Отричане

В историята на кралското семейство има много случаи, в които членовете на короната са се отказвали от претенциите си над трона заради брака с човек от простолюдието. Такъв е случаят с принц Едуард VIII, който се влюби в разведената Уолис Симпсън, но нямаше как да я направи своя съпруга, защото тя вече е била омъжена. Принц Хари също можеше да води обикновен живот заедно с Меган, все пак той е шести претендент за трона и едва ли някога ще седне на него. Но Меган реши да се откаже от дома, страната си и дори любимите си кучета, за да не се налага любимият й да променя начина си на живот.

Езикът на тялото

Принц Хари и Меган Маркъл не се притесняват да показват чувствата си пред публика - нещо, което не е много характерно за членовете на кралското семейство. Меган винаги държи Хари за ръка, играейки си нежно с пръстите му. Специалистите по езика на тялото твърдят, че съдейки по тези движения, може със сигурност да се каже, че Меган обича принца малко повече, отколкото той нея. 

Семейство

Принц Хари винаги е казвал, че за него семейството е пример за подражание. Такова нещо обаче не може да се каже за семейството на американката, тъй като отношенията между двамата й родители са далеч от идеални. Според психолозите този брак е много по-важен за Меган, отколкото за съпруга й, защото тя никога не е имала истинско задружно и любящо семейство, в което да се чувства в безопасност. 

Проклятие

Запознати източници не спират да твърдят, че много от бившите приятелки на принца са се разделяли с него заради кралския му статут, който не им е позволявал да водят нормален живот и непрекъснато е привличал общественото внимание към връзката им. Това карало момичетата да приемат титлата на Хари по-скоро като проклятие. Изключително ни е трудно да си представим как се чувства човек, когато връзката му се гледа под лупа от милиони хора по целия свят. Но Меган не се изплаши от тази перспектива. А това е още едно доказателство за  голямата й любов към принца. 

Зависимост 


В кралското семейство съществуват множество правила и забрани, които трябва да се спазват от всички членове. Всяка грешка на Меган ще бъде забелязана от стотици хиляди хора. Единственият човек, на когото херцогинята може да разчита, е съпругът й. Тя не просто се нуждае от помощта му, а направо е зависима от него. Като част от кралското семейство, Меган вече не може да си позволи да прави нещата, които желае. Сега нейният свят е пълен с правила, които трябва да спазва. Разбира се, зависимостта не е любов, но в новия си живот тя се нуждае от принц Хари много повече, отколкото той от нея. /jenata.blitz.bg

Коментирай

Синергида

Синергида 02.11.2018 14:06

Божеее, колко много глупости сте изписали...сори...превели с Гугъл преводач! Естествено, че за "обикновеното" момиче този брак е много по-важен, отколкото за принца-едва ли пред вратата й е имало опашка от принцове....някога!

Баба

Баба 02.11.2018 15:18

Тази ГОЛЯМА любов не я виждам след пет години. Тази дама ми се струва, че ще размаже физиономията на принца, ама ще видим!

gichka

gichka 02.11.2018 15:35

Езика на тялото тя го владее професионално, заучени добре пози. Нали е артистка.

lazar

lazar 02.11.2018 17:14

единият е обучаван цял живот как да се държи а другата цял живот се опитвала да пробие, как да изпусне пилето сега??

Баба2

Баба2 02.11.2018 23:05

Горката, да я ожалиш просто, от толкова много неща е трябвало да се откаже! ... И как ще живее сега титулована, обезпечена?! ... И най-вече без червен лак?! О, ужас!!! Сън няма да ме лови... пет години назад. Така ме ШОКИРАХА тия експерти по езика на тялото. Сега сериозно... Ега ти тъпата статия!

Баба2

Баба2 02.11.2018 23:06

Горката, да я ожалиш просто, от толкова много неща е трябвало да се откаже! ... И как ще живее сега титулована, обезпечена?! ... И най-вече без червен лак?! О, ужас!!! Сън няма да ме лови... пет години назад. Така ме ШОКИРАХА тия експерти по езика на тялото. Сега сериозно... Ега ти тъпата статия!

дива работа

дива работа 09.11.2018 8:02

долната челюст и като австропитек абориген