logo

Ерген отиде на сватба като гост и си тръгна като съпруг, а младоженецът...

Ерген отиде на сватба като гост и си тръгна като съпруг, а младоженецът...

Родителите на булката били категорични, че церемония трябва да има, без значение за кого ще се омъжи дъщеря им

Понякога по сватбите се случват невероятни неща. Като например в най-важния ден да стане ясно, че булката всъщност е роднина на младоженеца, или пък внезапно да се появи непознат, който е решил да прекъсне церемонията. 

Ситуацията, която се разиграла в индийския щат Карнатака, определено може да вдъхнови сценарист от Боливуд, пише Mid-Day. Гостите на една сватба изобщо не подозирали какви изненади ги очакват на тържеството. Като начало младоженецът изчезнал, а после - мястото му било заето от друг мъж.

Свекърва написа отвратително послание до снаха си на коледната й КАРТИЧКА

Братята Ашок и Навин трябвало да се оженят за своите любими на двойна сватба. Малко преди церемонията обаче Навин внезапно изчезнал, оставяйки годеницата си Синдху в пълно неведение. 

По-късно се оказало, че младоженецът има и друга връзка и момичето заплашило да се самоубие по време на церемонията. Тя заявила, че ще се отрови пред всички гости. За да предотврати трагедията, Навин решил просто да изчезне.

Сърцето на Синдху било разбито, а плановете й - провалени. Близките й обаче не се отказвали. Те били категорични, че сватба трябва да има. Нямало никакво значение кой ще е младоженецът. Важното било да има такъв и по възможност да се появи веднага. 

Невеста получи обиден подарък от младоженеца и се отказа от сватбата

Така родителите на момичето решили да разгледат по-внимателно гостите в залата. Може би някой от присъстващите бил подходящ за дъщеря им. Доста абсурдно, но ефективно, защото такъв човек все пак се намерил!

Един от младежите, поканен на тържеството, се съгласил се да ожени за Синдху. Между другото, младото момиче също нямало нищо против и без да губят време, двамата се венчали. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Hali Galli

Hali Galli 19.01.2021 13:27

типично за сиганска сватба.

CingaManga

CingaManga 20.01.2021 20:58

Mangasari