logo

Еротична хипноза: Оргазъм без едно докосване

Еротична хипноза: Оргазъм без едно докосване

Оказа се, че много малко неща сме знаели за сексуалните изживявания и новостите по тази тема

Вярно ли е, че хората обичат с ушите си? Възможно ли е да получите истински силен оргазъм, без да докосвате собствените си интимни части? 

Някои вярват, че е възможно, ако успеете да изпаднете в транс. Какво е еротична хипноза и кой я харесва – е, сега от jenata.blitz.bg ще поговорим по темата.

„Не се притеснявайте за нищо“, гука глас от другата страна на екрана, „това ще бъде чувствено, секси и релаксиращо аудио изживяване“. Нежен женски глас (има и мъжки) ви казва да легнете и да се настаните удобно. 

След това непознатият глас ви превежда през стандартната дихателна практика, позната на всеки, който практикува медитация. Продължава около 13 минути, след което ви информират, че внезапно се озовавате от другата страна на отворената порта.

„Стоя там, гол, и ти се усмихвам, протягам ръка към теб. Искам те“, казва гласът. И тогава той ви обещава орален секс, какъвто никога преди не сте правили. 

И, очевидно, веднага се захваща за работа. Звукът обаче по-скоро напомня на някой, който яде юфка с пляскане. Но от време на време я прекъсват, за да каже нещо мръсно.

36-минутното видео в YouTube има 3,4 милиона гледания. За съжаление видеото е само на английски. Това е пример за така наречената еротична хипноза. Нещо между ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response) и аудио порно.

Желанието за ново изживяване по отношение на секса винаги е било присъщо на хората: от секс играчки до секс приложения.

Така нареченият „хипнофетишизъм“желанието за оргазъм без физически контакт) идва от BDSM, където еротичната хипноза се използва като инструмент за засилване на усещанията по време на ролеви игри. „Хипнодоминатриксите“ от старата школа (hypnodommes) някога продаваха касети с техните еротични хипнотични сесии по интернет.

Хипнотизаторите създават своя лична марка. Те използват гласа си, за да вкарат слушателя в транс, а след това, като променят тона или височината, използват „задействаща дума“ – обикновено нещо извън контекста (като „джакпот“ или „балалайка“), за да предизвикат оргазъм. Звучи странно. „Когато кажа думата хипопотам, ще изпитате оргазъм“.

По правило такава хипноза звучи като подробен разказ за сексуални фантазии: малко мръсни приказки, малко неприлични звуци (юфка!) - същият арсенал като телефонните секс оператори.

Може да звучи като глупост (и често е така), но хипнозата наистина се използва от векове за лечение, релаксация и много други цели. На теория, според невролога Никол Проз, основател на Liberos LLC, независим изследователски център, хипнотичният оргазъм би могъл да съществува. 

„Ние буквално не знаем какво предизвиква оргазъм“, казва тя и допълва: „ Просто - бум! И магията се случва. Но докато не разберем всичко за оргазма, не можем да отхвърлим факта, че еротичната хипноза е напълно възможна“.

Тоест, строго погледнато, няма причина да се смята, че оргазъм без физическа стимулация е невъзможен.

Някои твърдят, че са в състояние да постигнат оргазъм без физическа стимулация от първия път - просто се отпуснете и се предайте на волята на звуците и включете фантазията. Много по-опасна е практиката на еротична хипноза, когато хипнотизаторът присъства в непосредствена близост, защото не винаги можете да сте сигурни в правилността на неговите действия.

Какви инструменти използват хипнотизаторите?

  • визуален фокус. Изобщо не е необходимо да се показва люлеещ се часовник, за да се въведе човек в транс. Понякога е достатъчно да го помолите да се концентрира върху една точка. Въртящите се GIF файлове също работят добре.

Съотношение. Хипнотизаторът понякога предлага да си представите, че пръстът е пениса и ако 
Специален тон на гласа. Хипнотизаторите в тази област обикновено говорят с много тих и нежен глас.

Еротичната хипноза може да бъде много забавно и необичайно преживяване. Вярно е, че повечето потребители на този „продукт“ са мъже и следователно повечето хипнотизатори са жени. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!