logo

Ето защо мъжете предпочитат по-възрастни дами

Ето защо мъжете предпочитат по-възрастни дами

Никой не оспорва факта, че едно младо момиче с красиво лице и дълги крака е изключително приятна гледка, но на съвременния мъж му трябва нещо повече

Схващането, че мъжете се нуждаят от млади момичета с външност на супермодел, е в миналото. Все по-често представителите на силния пол предпочитат по-възрастни и зрели жени.

Каква е причината за това? С какво тези дами са по-привлекателни от младите и красиви момичета?

Като начало е крайно време да спрем да възприемаме мъжете като самци, които обичат само с очите си. Никой не оспорва факта, че едно младо момиче с красиво лице и дълги крака е изключително приятна гледка, но на съвременния мъж му трябва нещо повече.

И така, какви са предимствата на по-възрастна жена?

7 женски качества, които ще накарат всеки мъж да ви носи на ръце

На първо място, с възрастта при жените "синдромът на принцесата", когато целият свят, включително и мъжете, се въртят около нея, преминава. Те започват да разбират както своите желания, така и тези на половинката си, възможностите си, потребностите си и слабите си места. Уважават ги и ги приемат. 

На второ място, те има своя кръг от интереси и грижи. Мъжът вече не е целия им свят. Което означава, че те вече нямат нужда от 24-часовото му присъствие живота си.

Те обичат и ценят свободата си, без да ограничават свободата и хобитата на партньора си.И никога няма да засипят любимия си със стотици съобщения, ако случайно закъснее - нещо, което силният пол наистина оценява.

Никога не трябва да казвате тези 7 неща на мъжа си, ще го изгубите!

На трето място - те са емоционално зрели. Манипулацията, истериите, скандалите и задушаващите грижи са присъщи за младите момичета.

По-възрастните дами не се поддават на провокации, остават спокойни и не хабят нервите си за глупости. Те знаят, че стресът се отразява неблагоприятно на външния вид - нещо, което не могат да си позволят! 

Със зрялата жена дори най-обикновеният разговор е интересен. Тя е видяла много, знае и разбира. И може да разговаря по всякакви теми. Но това не е най-важното!

Главното е, че тя знае как да слуша и слуша. Мъжете, както и жените, понякога също трябва да разговарят, да споделят своите съмнения и преживявания. А с такава жена те могат да си го позволят. Това качество е особено ценено от представителите на силния пол. 

12 вълшебни фрази, които ще ви го поднесат на тепсия! (СНИМКИ)

Зрелите дами не се стремят да ощастливят своя избраник с появата на наследник. По правило до тази възраст те вече са успели да родят и отгледат децата си. Сега те искат да "живеят за себе си" и ценят всеки миг, наслаждавайки се на живота.

Много мъже, независимо от възрастта, не са готови да станат бащи по чужда инициатива. Те искат сами да вземе това важно решение. 

И шеста, но не и последна по важност причина, която все по-често кара мъжете да предпочитат по-зрели жени, е меркантилността. Младите момичета имат нужда от "татко" спонсор. Възрастната жена вече е успяла да направи кариера и да си осигури комфортен живот.

10 неща, които нито една мъдра жена няма да направи заради партньора си

Тя не се мести от квартира на квартира, защото има свой апартамент. И не се интересува от парите на партньора си. А мъжете обичат да глезят жени, които не молят и не изискват. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!