logo

Игри в задния двор или как да имаме страхотен анален секс 18+

Игри в задния двор или как да имаме страхотен анален секс 18+

В следващите редове ще ви разкрием как да се насладите на това преживяване с любимия

Оргазмът по време на анален секс е нещо като еднорога - всички говорят за него, но никой не го е виждал. Шегата настрана. 

Сензационни новини за секса по време на карантина

В следващите редове ще ви разкрием как да се насладите на "игрите в задния двор" и да изненадате както себе си, така и половинката си.

Въпреки че аналният секс е включен в стандартния секс пакет, то не всеки го харесва. Много мъже обаче изпитват огромно удоволствие от нещо такова и затова всяка уважаваща себе си дама и желаеща да съхрани връзката им, трябва да се пробва с това предизвикателство. 

Преди секс изпийте чаша вода и после…

Колкото и да не вярвате, то може да се окаже по приятно дори от стандартните игри в спалнята. Следвайте тези правила и ви гарантираме, че ще получите истинско удоволствие от този вид полов контакт.

Колкото по-бавно, толкова по добре

Да, аналният секс не е това, което правите по време на кратка 15-минутна почивка. Той изисква сериозен подход и подготовка. Може би дори няма да е лошо да го планирате.

Тайната падна: Откриха причината защо жените не искат да правят секс

Използвайте лубрикант

Много лубрикант. И още малко. Честно казано, по-дпбре повече, отколкото недостатъчно. Може да опитате както загряващи, така и охлаждащи. Просто не забравяйте първо да ги тествате на по-малко чувствителни места. 

Лек масаж

Това е един от страхотните начини, с които наистина да се отпуснете. Оставете половинката ви да гали леко ануса ви с пръст, а когато се отпуснете, то той може да проникне с него съвсем леко и нежно.

Анилингус

Това е вид орален секс, при който единият от партньорите стимулира анала с език. В ануса има много нервни окончания, тъй че дори това да ви се струват пълни глупости, за мнозина това доставя наистина огромно удоволствие. 

4 необичайни пози за върховен секс 18+

Започнете секса с играчки

Не е необходимо още първия път да вкарате член там. Може да използвате различни играчки с идеята така дамата да се отпусне и да се започне постепенно. 

Клитор

И все пак всичко се върти около него. По време на анален секс е напълно забранено всякакво стимулиране на клитора. 

Забравете за стерилността и се отпуснете

Да, аналният секс може да бъде мръсен и е по-добре да се подготвите психически за това. Най-добре използвайте презерватив. 

Каква е поза 68 и по-хубава ли е от 69 в секса? 18+

Еднопосочен

Удивително е колко много мъже не знаят, че след като правите анален секс, не може ей така да се върнете към влагалището. Напомнете му това. 

Двойно проникване

Опитайте опростена версия на двойно проникване: Когато пенисът му е във вагината ви, а пръстите му са в анала ви. По-късно може да промените разположението.

Забравете за израза "ще търпя"

Не го правете в името на някого. Идеята е да се забавлявате, както вие, така и половинката ви, а не обратното. Винаги казвайте, ако изпитвате дискомфорт./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!