logo

Изневяра според годините и професията - това са най-големите кръшкачи!

Изневяра според годините и професията - това са най-големите кръшкачи!

Много интересно проучване е било проведено от изследователи от Швеция. Те са установили, че възрастта влияе що се отнася до развод. Оказва се, че има възраст, при която и мъжете и жените са по-склонни към афери, а това може да се окаже пагубно за едни отношения.

Учените са установили какъв е диапазонът, в който трябва да сте много внимателни с гаджето/съпруга си, защото като нищо ще се хлъзне по някоя мадама и ще развали идилията в семейството ви.

Оказва се, че хората на възраст от 23 до 29 стават много палави и често вършат глупости, без да мислят особено много за последствията. Това не е всичко. Хората, сключили брак на 40 или повече години, се развеждат два пъти по-рядко, отколкото тези, които са си казали „Да“ преди да навършат 22.

Проучването показва и още едно интересно нещо – мъжете, които са завършили колеж или работят като бармани, са склонни много повече на изневяра, отколкото останалите.

Оказва се, че работата в бар и комуникацията с много жени, предразполага представителя на силния пол към афери.

Учените са наблюдавали обектите повече от 20 години. Хората, които набират висококвалифицирани специалисти, също са големи флиртаджии./jenata.blitz.bg

Коментирай